Protecció Civil

Accident depuradora del Prat

Protecció Civil desactiva el PLASEQCAT un cop resolta l'emergència a la depuradora del Prat de Llobregat

query_builder   10 novembre 2022 12:59

event_note Nota de premsa

Protecció Civil desactiva el PLASEQCAT un cop resolta l'emergència a la depuradora del Prat de Llobregat

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat el Pla especial d’emergències per risc químic a Catalunya PLASEQCAT iniciat a les 22:56 hores per l’incendi a la depuradora del Prat de Llobregat.

Els Bombers de la Generalitat, que han treballat al llarg de la nit amb 12 dotacions, havien donat per controlat l’incendi a les 05h de la matinada. A partir d’aquell moment, però, han continuat segellant amb escuma les zones afectades pel foc i prenent mesures de control ambiental. A primera hora del matí han revisat les instal·lacions afectades per descartar presència de punts calents i han començat a inspeccionar l’estructura dels edificis cremats, que han quedat precintats com a mesura de seguretat. A les 10.50h, amb l’incendi extingit, ha començat a retornar als seus respectius Parcs.

L'Agència Catalana de l'Aigua ACA continua valorant la zona i a hores d'ara no ha observat afectació a les aigües del Riu Llobregat ni del mar.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han valorat si hi havia persones ferides a conseqüència de l’incendi, ha informat que no consta cap persona afectada.

Al lloc s'han desplaçat operatius de Bombers, Mossos, Policia Local i personal del SEM. L’Ajuntament del Prat de Llobregat va activar el seu CECOPAL on, a més d’autoritats, hi havia responsables de Protecció Civil municipal.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia