Empresa i Treball

Més de 5.000 joves es beneficiaran del programa Projectes Singulars del SOC

Empresa i Treball destina 28MEUR als Projectes Singulars del SOC per millorar l'ocupabilitat i la contractació de joves

query_builder   11 novembre 2022 10:12

event_note Nota de premsa

Empresa i Treball destina 28MEUR als Projectes Singulars del SOC per millorar l'ocupabilitat i la contractació de joves

  1. Més de 5.000 joves es beneficiaran d’aquest programa, destinat a joves que estiguin inscrits com a demandants d’ocupació al SOC així com els inscrits a la Garantia Juvenil
  2. Les entitats podran presentar les sol·licituds des d’avui i fins al 21 de novembre


El Departament d’Empresa i Treball, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), posa en marxa una nova edició dels Projectes Singulars que té com a objectiu la subvenció de programes que busquen la promoció de l’ocupabilitat de les persones joves i la incentivació de la seva contractació laboral.

Amb el programa de Singulars es busca donar cabuda a projectes dirigits a joves majors de 16 anys i menors de 30 anys, per mitjà de la formació professionalitzadora, l’orientació i la prospecció laboral així com d’altres actuacions com la mobilitat geogràfica i la contractació laboral. A més, totes les persones que hi participin rebran formació en sensibilització ambiental i igualtat de gènere.

Les persones beneficiàries, principalment, són jovesinscrits com a demandants d’ocupació al SOC o a la Garantia Juvenil. També podran participar-hi les persones que estiguin ocupades sempre i quan estiguin inscrites per millorar la seva ocupació, a qui se’ls destina un 20% màxim de les places. Es preveu que amb aquesta convocatòria s’arribi a atendre més de 5.000 joves.

Hi podran participar les entitats locals, sindicats, patronals, entitats de titularitat pública o privada amb centre de treball a Catalunya així com persones físiques empresàries que hi poden participar com a entitat beneficiària única o en una agrupació d’entitats. Les sol·licituds es poden presentar des d’avui i fins al 21 de novembre.

El període d’execució de les accions és de 12 mesos i es podran iniciar des del dia següent a la publicació de la resolució definitiva de l’atorgament i fins al 31 de desembre de 2023.

Per a més informació: https://bit.ly/Singulars22



El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia