El Departament d’Empresa i Treball ha nomenat avui Claudia Canals Pérez nova directora general d’Avançsa, l’Empresa de Promoció i Localització Industrial de Catalunya.

Claudia Canals Pérez

Nascuda a Badalona, l’any 1977

És doctora en Economia per la Columbia University i màster en Economia per la mateixa universitat i per la Universitat Pompeu Fabra.

Des de l’any 2006 ha desenvolupat la seva trajectòria professional a l'Àrea d'Estudis i Anàlisi Econòmica de CaixaBank, on actualment ocupava el càrrec de lead economist al Departament d’Economies i Mercats Internacionals de l’entitat financera. Amb anterioritat, Claudia Canals va treballar com a ajudant de recerca a la Columbia University i al National Bureau of Economic Research (NBER), i com a professora ajudant a la Columbia University i a la Universitat Pompeu Fabra.

Les seves àrees d'estudi comprenen el comerç internacional i la macroeconomia, amb un èmfasi especial en l'estudi dels EUA i les economies emergents (Àsia i Llatinoamèrica). Les seves investigacions han estat publicades al Journal of Development Economics o al Banc d'Espanya, entre d'altres.