President

President Aragonès: ¿Sense el MWC Barcelona no seria la capital mundial de la telefonia mòbil¿

President Aragonès: "Sense el Mobile World Congress Barcelona no seria la capital mundial de la telefonia mòbil"

query_builder   15 novembre 2022 22:09

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Sense el Mobile World Congress Barcelona no seria la capital mundial de la telefonia mòbil"

  1. El cap de l’Executiu lliura a John Hoffman el premi Català de l’Any i subratlla la importància del MWC en “l’impuls i la transformació del nostre sistema productiu”
El president lliura el premi a John Hoffman{"name":"2022/11/15/22/08/918139e1-d3e8-4e46-bf80-802370441d51.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":82457}


El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha assegurat aquesta nit que “sense el MWC Barcelona no seria la capital mundial de la telefonia mòbil”. El cap de l’Executiu ho ha afirmat durant l’acte de lliurament del premi Català de l’Any al CEO de la GSMA i organitzador del Mobile World Congress, John Hoffman, durant una gala organitzada pel Periódico de Catalunya i que s’ha celebrat al Museu Nacional d’Art de Catalunya. El president de la Generalitat ha subratllat que el tàndem entre Barcelona i el MWC és “un binomi d’èxit”, que ha esdevingut un incentiu determinant per “l’impuls i la transformació del nostre sistema productiu”.

Durant la seva intervenció, el cap de l’Executiu ha agraït a Hoffman i el seu equip haver escollit Barcelona per acollir aquest esdeveniment internacional i ha destacat que “si van poder confiar amb Catalunya, és perquè des de fa temps que disposem d’un molt bon substrat que ha alimentat i permès el creixement i el desenvolupament de tot aquest ecosistema digital”. En aquest sentit, el president Aragonès s’ha referit al sistema universitari d’”excel·lència” de Catalunya, el prestigi internacional dels seus grups de recerca i el creixent nombre d’empreses i emprenedors. “Hem de confiar amb nosaltres mateixos”, ha afirmat, convençut de que “aquesta confiança amb nosaltres mateixos és la que, malgrat les dificultats del moment, ens ha de fer mirar el futur amb optimisme”.

El president Aragonès ha posat en valor el “compromís amb Catalunya i Barcelona” de Hoffman i ha afegit que “tenim camí per endavant plegats”. El cap de l’Executiu ha tancat la seva intervenció assegurant que “la seva estima per Barcelona i Catalunya que, sense cap mena de dubte, el converteixen un català més”.

1  

Imatges

Entrega del premi a John Hoffman

Entrega del premi a John Hoffman 939254

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia