Delegació a Madrid

Presentació Catàleg Underground

Presentació del catàleg de l'exposició 'Underground i contracultura a la Catalunya dels 70' al CCLBlanquerna

query_builder   17 novembre 2022 10:18

event_note Nota de premsa

Presentació del catàleg de l'exposició 'Underground i contracultura a la Catalunya dels 70' al CCLBlanquerna

El pròxim dilluns 21 de novembre, a les 19.00h, tindrà lloc, al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna, la presentació del llibre-catàleg Underground i contracultura a la Catalunya dels 70, editat per Editorial Terranova per encàrrec de la Direcció General de Difusió de la Generalitat de Catalunya.

El títol pren com a punt de partida l’exposició del mateix nom que es pot visitar a CentroCentro, que va acompanyada de la instal·lació ‘BANDA SONORA. Notes i lletres’ ubicada al Centre Cultural-Llibreria Blanquerna des del mes d’octubre i que es podrà visitar fins al mes de febrer de 2023.

En aquest acte hi intervindran els autors del llibre i comissaris de l’exposició, el periodista Pepe Ribas i Canti Casanovas (LaWebSenseNom), a més de la periodista i escriptora Patricia Godes i de l’editor Borja Casani.

L’obra col·lectiva, profusament il·lustrada al llarg de més de 400 pàgines amb materials que es poden veure a l’exposició i d’altres que l’amplien i complementen, proposa un viatge intens per l’underground i la contracultura catalans, els seus somnis i el seu llegat. Compta amb una sèrie d’aportacions escrites ad hoc, en exclusiva per a aquesta publicació, de Vicenç Altaió, Sara de Azcárate, Jordi Batiste, Ana Briongos, Juan Bufill, David Castillo, Paco Fanés, Antoni García Porta, Xefo Guasch, Nazario Luque, J.M. Martí Font, Fernando Mir i Santiago Vilanova.

‘BANDA SONORA. Notes i lletres’

Aquesta exposició, coproduïda per CentroCentro i el Palau Robert, centre expositiu de la Direcció General de Difusió de la Generalitat de Catalunya, va néixer al Palau Robert i ha estat ideada i comissariada per Pepe Ribas i Canti Casanovas amb el disseny museogràfic de l’arquitecte Dani Freixes.

‘BANDA SONORA. Notes i lletres’ reuneix en un vídeo i dues projeccions De nombroses imatges d’arxiu, algunes inèdites, la música i els músics que als anys 70 van acompanyar esdeveniments claus de l’època.


1  

Imatges

Imatge catàleg Underground

Imatge catàleg Underground 353214

1  

Fitxers adjunts

NdP Presentació catàleg Underground a Blanquerna

NdP Presentació catàleg Underground a Blanquerna
PDF | 221597

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia