Interior

Conseller Elena: "La seguretat privada és una peça clau del sistema de seguretat"

query_builder   18 novembre 2022 16:21

event_note Nota de premsa

Conseller Elena: "La seguretat privada és una peça clau del sistema de seguretat"

El conseller d’Interior ha presidit avui la vuitena edició del Dia Català de la Seguretat Privada


       {"name":"2022/11/18/16/16/865e1d00-22d3-470d-925b-3659faa0c925.jpg","author":"Interior","type":"0","location":"0","weight":429033}

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena i Garcia, acompanyat de la directora general d’Administració de la Seguretat, Sonia Andolz Rodríguez, i del comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent Peña, ha presidit avui la vuitena edició del Dia Català de la Seguretat Privada.

El conseller ha destacat que “la seguretat privada és una peça clau del sistema de seguretat”. "Cal reconèixer la vostra professionalitat, dignitat i dedicació professional", ha subratllat.

El conseller ha explicat que “a Catalunya s’ha comprovat l’eficàcia d’un model basat en la col·laboració de tots els actors amb responsabilitats en l’àmbit de la seguretat, perquè un sistema eficaç requereix de la participació de tothom”, ha dit.

Segons Elena, “dies com avui són necessaris perquè ens trobem i ens diem que ens entenem i ens volem seguir entenent”. “Tots els que estem aquí ens dediquem a garantir els drets i llibertats de la gent en moments de màxima vulnerabilitat”, ha ressaltat.

Per últim, el conseller ha afirmat que cal “continuar fent passes endavant en la gestió de la seguretat al nostre país i debatre sobre els nous reptes als quals hem de donar resposta tots plegats”.

Per la seva banda, la directora d’Administració de seguretat, Sònia Andolz, ha posat en valor ha afirmat que “cada vegada són més dones les que fan de vigilants”. “Volem que la societat conegui on sou i què feu per contribuir a millorar la seguretat de tothom”, ha explicat.

Segons ha manifestat Andolz, “apostem i treballem per un model basat en la col·laboració amb tots els actors, tant públics com privats. És necessària la participació, col·laboració i coresponsabilitat dels i les professionals de la seguretat per brindar un sistema de seguretat eficaç a la població”.

Durant l’acte s’han lliurat les mencions a empreses i personal de seguretat privada que excel·leixen en el compliment de les seves funcions i especialment en la col·laboració amb les administracions públiques i amb les forces i cossos de seguretat en l’àmbit territorial de Catalunya, així com a d’altres persones, entitats jurídiques i col·lectius específics que es distingeixin per les seves contribucions en l’àmbit dels serveis privats de seguretat a Catalunya. Concretament enguany s’han atorgat 11 plaques d’honor, 5 diplomes, 60 distincions i 6 condecoracions.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia