Direcció General de Comunicació

nomenaments

Nomenaments

query_builder   22 novembre 2022 12:57

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament de la Presidència

Tomàs Roy Català, director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya

Nascut a Barcelona (Barcelonès) el 1972.

Enginyer Superior en Telecomunicacions a la UPC; enginyer superior en Electrònica al Politècnic de Torí d’Itàlia; llicenciat en Ciències de l’Educació a la UNED; màster en Funció Gerencial a les Administracions Públiques per ESADE; màster interuniversitari en analista d’intel·ligència per la UAB i postgrau en Innovació i Design Thinking pel MIT dels Estats Units.

S’ha certificat en diferents àmbits de ciberseguretat, auditoria i gestió de serveis TIC i ha assistit a cursos relacionats amb les seves funcions, com ara Comunicació Efectiva de l’IESE, entre d’altres.

Directiu expert en ciberseguretat amb més de 20 anys d’experiència en el sector. Entre el 2002 i el 2004 va ser directiu de Ciberseguretat i Privacitat a FIAT GM POWERTRAIN.

Del 2004 fins a l’actualitat, ha desenvolupat diferents àrees de responsabilitat directiva en ciberseguretat a la Generalitat: 8 anys al Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació; 2 anys com a director executiu del Centre de la Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), 9 anys com a director de l’àrea d’Estratègia a l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i fins a l’actualitat com a director de l’àrea Centre d’Innovació i Competència en Ciberseguretat de l’Agència de Ciberseguretat.

Ha participat com a professor en màsters, cursos i xerrades relacionades amb innovació i ciberseguretat.

Departament de Territori

Antoni Segarra i Barreto, president del Consell d’Administració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

Nascut a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) l’any 1966.

És llicenciat en Economia (1996) i diplomat en Administració i Direcció d’Empreses (1992) per la Universitat de Barcelona.

Ha dut a terme la major part de la seva carrera professional a la multinacional PepsiCo, ocupant inicialment càrrecs en l’àrea de planificació i control financer, primer per a Espanya i Portugal, més tard com a responsable de l’àrea de planificació estratègica per a PepsiCo France i, posteriorment, per a tot l’àmbit europeu. Des de l’any 2015 ha liderat projectes de transformació en l’àmbit comercial i logístic a Rússia, Polònia, França, Països Baixos i el Regne Unit.

Ha ocupat el càrrec de secretari general del Departament de Benestar i Família entre els anys2004 i 2006, i ha estat membre dels consells d’administració de Gestió d’Infraestructures SA i de l’Entitat autònoma de Jocs i Apostes.

Ha estat membre del consell d’administració de l’empresa Ledmotive Technologies entre els anys 2019 i 2022.

Actualment, és patró de la fundació Joia per a la inserció social i laboral de persones amb trastorns de salut mental, col·labora com a Business Angel en la creació i gestió de diverses empreses emergents i és consultor financer.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia