Palau Robert

Imatge gràfica

Dissabte 26 de novembre, a les 12 hores, a la Sala Cotxeres

La directora Carla Simón assistirà al cicle "Vine a escoltar el futur" al Palau Robert

query_builder   22 novembre 2022 16:11

event_note Nota de premsa

Dissabte 26 de novembre, a les 12 hores, a la Sala Cotxeres

La directora Carla Simón assistirà al cicle "Vine a escoltar el futur" al Palau Robert

La cineasta guanyadora del primer Ós d’Or català al festival Berlinale serà l’encarregada de l’última conferència “Vine a escoltar el futur” d’enguany.


Carla Simón serà la cinquena convidada al cicle de conferències “Vine a escoltar el futur” al Palau Robert. Simón, coneguda per pel·lícules com Verano 1993 (2017) i Alcarràs (2022), explicarà el seu procés tècnic i creatiu de treball habitual.

El proper “Vine escoltar el futur”, serà moderat per Glòria Marín, i continuarà convocant un conjunt de creadors amb l’objectiu d’assenyalar les qüestions que consideren prioritàries per tal d’afrontar el seu futur. El cicle el componen diferents artistes de renom i de diverses disciplines. El Palau Robert invita també a la ciutadania a escoltar, participar, i intervenir.

Simón ha estat la primera directora de guanyar un Ós d’Or al festival Berlinale amb una pel·lícula en català, i és una de les cineastes més conegudes del país gràcies al seu talent cinematogràfic. També ha estat guardonada amb tres premis Goya, Women in Motion de Cannes, entre d’altres. El seu nom és un dels que sona per a representar Espanya als Oscars d’aquest any amb la pel·lícula Alcarràs.

Aquestes jornades, promogudes per la Direcció General de Difusió, s’han establert com un punt de trobada entre artistes i públic utilitzant el Palau Robert com un amplificador d’idees. Hi han passat diversos personatges com ara Cesc Gelabert, Clara Segura, Joan Fontcuberta o Albert Guinovart.

Cal que les persones interessades confirmin assistència al correu tramesespalaurobert@gencat.cat


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia