1. El responsable d’Empresa i Treball ha fet aquestes declaracions durant la sessió de control al Govern en el Parlament de Catalunya


El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat que “la reindustrialització de Nissan acabarà amb èxit ja que es mantindran els llocs de treball amb un projecte industrial vinculat al sector de l’automoció”. Torrent ha fet aquestes declaracions durant la sessió de control al Govern en el Parlament de Catalunya.

En aquest sentit, el conseller ha reconegut que “ja veiem el final del túnel a la reindustrialització de Nissan, un procés imprescindible pel país i que ajudarà a fixar el pes del sector de l’automoció en l’economia del nostre país”.

Durant la seva resposta parlamentària, Torrent també ha valorat l’electrificació de Seat. “És la millor notícia dels darrers anys en termes de transformació verda del model productiu i en termes d’ocupació”, ha dit el conseller.

El titular d’Empresa i Treball ha explicat que “des del Govern ens hi hem bolcat per fer-ho possible malgrat les dificultats en la gestió del govern espanyol respecte el PERTE”. Torrent ha reiterat que “la gestió centralitzada dels fons europeus és un error i que cal comptar amb les administracions que estan més a prop de les realitats del teixit productiu”.


Segueix-nos a les xarxes

_________________________________________________________

Twitter @empresacat | Twitter @treballcat