Delegació a Girona

Joan Mayoral Simón, nou Director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona.

Joan Mayoral Simón, nou director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona

query_builder   23 novembre 2022 14:38

event_note Nota de premsa

Joan Mayoral Simón, nou director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona

  1. Substitueix Jordi Martinoy i Camós, actual secretari general de Justícia, Drets i Memòria
  2. Miquel Carreras també ha estat ratificat com a gerent de la Regió Sanitària de Girona

Joan Mayoral Simón ha estat nomenat aquest matí director dels Serveis Territorials d’Interior a Girona, en substitució de Jordi Martinoy i Camós, actual secretari general de Justícia, Drets i Memòria.

Mayoral, nascut a Girona, és llicenciat en Dret i Màster en Alta Funció Directiva per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Actualment, i des del 2020, ocupava el càrrec de cap de Servei Territorial del Joc i l’Espectacle a Girona. També ha estat director del Centre d’Acolliment Girona entre juny del 2018 i febrer del 2020, subdirector general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència entre febrer del 2007 fins a juny de 2018 i lletrat del Gabinet Jurídic de la Generalitat del 2002 al 2007.

Joan Mayoral Simón, nou Director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona.{"name":"2022/11/23/14/37/553f414c-c098-4aea-b797-cb4d5a9320c6.jpeg","author":"DTG","type":"0","location":"0","weight":146725}


A més a més, Mayoral ha sigut distingit amb la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau i va ser secretari de la Comissió Interdepartamental per a l’impuls de la protecció efectiva davant el maltractament a infants i adolescents, del 2016 fins al 2018.

Miquel Carreras Massanet, gerent de la Regió Sanitària Girona

El Dr. Miquel Carreras també ha estat ratificat com a gerent del Servei Català de la Salut a la Regió Sanitària Girona, càrrec que ja ocupa des de l’abril del 2016. Nascut a Girona, és llicenciat en Medicina i Cirurgia, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària i Màster en Gestió Assistencial i en Medicina d’Urgències i Emergències. Carreras té una llarga experiència en gestió sanitària, que ha compaginat amb l’assistència.

2  

Imatges

Joan Mayoral Simón, nou Director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona.

Joan Mayoral Simón, nou Director dels Serveis Territorials d'Interior a Girona. 146725

Miquel Carreras Massanet, gerent de la Regió Sanitària Girona.

Miquel Carreras Massanet, gerent de la Regió Sanitària Girona. 121848

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia