Delegació a Girona

Acte de decoració de l'arbre de Nadal de la seu de la Generalitat a Girona.

Alumnes de centres d'educació especial engalanen l'arbre de Nadal de la seu de la Generalitat a Girona

query_builder   29 novembre 2022 16:54

event_note Nota de premsa

Alumnes de centres d'educació especial engalanen l'arbre de Nadal de la seu de la Generalitat a Girona

  1. Per segon any, consecutiu, l’acte de decoració de l’arbre de Nadal de la seu de la Generalitat a Girona s’ha dut a terme amb la participació de la ciutadania.
  2. Enguany, hi han col·laborat el Centre d'Educació Especial Font de l'Abella i el Centre d'Educació Especial Palau.

Aquest matí la Generalitat a Girona ha volgut recuperar la tradició iniciada fa un any d’engalanar l’arbre de Nadal de la seu amb la col·laboració ciutadana. Enguany, hi han col·laborat el Centre d’Educació Especial Font de l’Abella i el Centre d’Educació Especial Palau.

L’acte, que ha tingut lloc al vestíbul de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la seu de la Generalitat a Girona, ha estat encapçalat per la delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral Olivé, acompanyada de la gerent de l’edifici, Assumpta Rodeja Estarriola.

Acte de decoració de l'arbre de Nadal de la seu de la Generalitat a Girona.{"name":"2022/11/29/14/48/4cd8ca85-5b0f-41bc-9f8b-a44827cfe8f1.jpg","author":"DTG","type":"0","location":"0","weight":796853}


La col·laboració dels centres d'educació especial en aquest acte neix com a resposta a l’objectiu Generalitat Girona d’obrir l’edifici de la seu a la ciutadania, a través de realitzar diverses jornades de portes obertes i de dur a terme actes dins la seu que compten amb participació ciutadana de forma directa. 

La delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral Olivé, ha destacat que “amb iniciatives com aquestes volem donar importància a la feina que fan els centres d'educació especial, visibilitzar-la. Per això és essencial i volem agrair la feina del Centre d’Educació Especial Font de l’Abella i del Centre d’Educació Especial Palau, així com de l’associació de viveristes per cedir-nos l’arbre”.

La delegada també ha volgut remarcar l’objectiu d’obrir la seu de la Generalitat a la ciutadania. “Obrir la seu de les institucions a la ciutadania és el nostre deure i per això ens ho vam fixar com un dels objectius Generalitat Girona a l’inici de la legislatura. Seguirem treballant en aquest sentit donant suport als agents socials del territori perquè tothom pugui sentir-se les institucions com a seves”.

L’any passat l’esdeveniment ja va comptar amb la col·laboració d’entitats del tercer sector social. En aquella ocasió, van col·laborar en la decoració de l’arbre de Nadal la Fundació els Joncs, el Grup Mifas, la Fundació Astres, la Llar Oxalis i la Fundació Ramon Noguera.

1  

Imatges

Acte de decoració de l'arbre de Nadal de la seu de la Generalitat a Girona.

Acte de decoració de l'arbre de Nadal de la seu de la Generalitat a Girona. 796853

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia