Agents Rurals

Pla Digitalització Cos Agents Rurals

El Cos d'Agents Rurals avança en el Pla per a la seva total digitalització

query_builder   30 novembre 2022 14:15

event_note Nota de premsa

El Cos d'Agents Rurals avança en el Pla per a la seva total digitalització

La documentació que generin les actuacions dutes a termes pels agents seran a partir d’avui en format digital

El Cos d’Agents Rurals fa un pas endavant en la implementació dels processos per a la seva digitalització i a partir d’avui la documentació que generin totes les actuacions que realitzin els agents seran en format digital. Aquest fet permet guanyar agilitat, rapidesa, qualitat i seguretat en els tràmits i les dades del cos operatiu.

Pla Digitalització Cos Agents Rurals{"name":"2022/11/30/14/07/4dded61b-0e6d-4da1-9317-9b7c41b7f6cb.jpg","author":"Agents Rurals","type":"0","location":"0","weight":53012}

S’ha posat nen marxa un cop finalitzada la distribució entre els més de 500 agents del Cos de la targeta electrònica que els permetrà signar la documentació i fer els tràmits de forma digital. Aquestes targetes identifiquen als agents amb el seu número d’agent i preservant així la identitat de l’agent.

Aquesta aposta forma part del Pla de Digitalització del Cos d’Agents Rurals, que disposa de diverses línies d’actuació dirigides a aconseguir que tota la documentació generada pel Cos sigui estigui en format digital. En els casos que la documentació generada pel Cos que s’ha de trametre a tercers, també es farà en format digital, excepte en els casos que una persona manifesti la seva preferència en paper

El pla per avançar en la transformació digital de tots els serveis, actuacions i documents del Cos ja ha desenvolupat altres les línies de treball fins ara, com són la millora del Sistema d’Informació Digital del Cos d’Agents Rurals (SIDCAR) que emmagatzema i gestiona totes les actuacions i documentació del Cos en format digital; el desplegament de dispositius de telefonia mòbil i la dotació d’ordinadors portàtils a totes les patrulles.

Aquest procés dona compliment al reglament UE 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE; Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i el Decret 76/2020, de 4 d’agost, d’Administració Digital.

1  

Imatges

Imatge Agent Rural treballant amb eines digitals

Imatge Agent Rural treballant amb eines digitals 110129

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia