Protecció Civil

Accident entre un tren i un vehicle a Reus

Activada l'alerta del Pla FERROCAT per l'accident entre un tren i un vehicle que havia caigut a les vies a Reus

query_builder   7 desembre 2022 15:26

event_note Nota de premsa

Activada l'alerta del Pla FERROCAT per l'accident entre un tren i un vehicle que havia caigut a les vies a Reus

  1. A conseqüència de l’accident, el conductor del vehicle ha resultat ferit lleu quan ha caigut a la zona de vies i ha pogut sortir del cotxe abans de l’impacte amb el tren
  2. En aquests moments l’Alerta s’ha donat per finalitzada un cop s’ha pogut restablir el servei ferroviari per via única i els passatgers del tren afectat han estat evacuats

Protecció Civil de la Generalitat ha activat en Alerta el Pla PROCICAT per emergències en el transport de viatgers (FERROCAT) per l’accident d’un tren de passatgers amb un vehicle que ha caigut a les vies. El conductor del vehicle, tot i que ha resultat ferit, ha pogut sortir del cotxe abans de l’impacte amb el tren.

Els Bombers de la Generalitat han activat dues dotacions i han evacuat al conductor, que ja es trobava fora del vehicle, i l’han portat fins a l’ambulància.

En aquest incident, el Sistema d’Emergències Mèdiques SEM ha activat 3 unitats terrestres que han atès al conductor del cotxe i l’han traslladat en estat menys greu a l’Hospital Sant Joan de Reus.

Adif ha informat que el tren portava 25 persones i que totes elles han resultat il·leses. Per la seva part, Rodalies-Renfe ha activat autobusos i ha recollit els passatgers del tren afectat i els ha repartit entre Tarragona i Reus.

A conseqüència de l’accident s’ha hagut de tallar la circulació de trens de les línies R14 i R15 de Rodalies entre Tarragona i Reus mentre retiraven el tren afectat. En aquests moments s’ha restablert la circulació de trens per via única, amb marxa lenta.

En la resolució d’aquest accident també s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, així com efectius de la Policia Local de Reus.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia