Salut

AQuAS

L'AQuAS guanya el premi Innovation Procurement Strategy dels European Innovation Procurement Awards 2022

query_builder   12 desembre 2022 18:30

event_note Nota de premsa

L'AQuAS guanya el premi Innovation Procurement Strategy dels European Innovation Procurement Awards 2022

  1. Els guardons reconeixen la promoció de compra innovadora en l’àmbit europeu i remarquen la importància del treball conjunt entre compradors i proveïdors
Salut
L’AQuAS guanya el premi Innovation Procurement Strategy
{"name":"2022/12/12/20/16/92ca225b-6766-4bd4-a428-845522a75b50.jpg","author":"Salut","type":"0","location":"0","weight":"422183"}


L’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) ha rebut el guardó en la categoria Innovation Procurement Strategy, dels European Innovation Procurement Awards 2022 (EUIPA), com a coordinadora del Consorci RITMOCORE.

RITMOCORE és un dels principals projectes en la compra pública de solucions innovadores en salut a la Unió Europea, compta amb finançament del programa Horizon2020, i està format per la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Hospital Universitari de Bellvitge, la Fundació Assistencial de Mútua de Terrassa, VALDE Innova (Espanya) i Liverpool Heart and Chest Hospital (Regne Unit).

Els European Innovation Procurement Awards reconeixen la promoció de compra innovadora en l’àmbit europeu i remarquen la importància del treball conjunt entre compradors i proveïdorsper implementar solucions innovadores al mercat i així transformar la provisió de servei sanitari cap a un model d’alt valor pels pacients.

El lliurament dels premis s’ha celebrat a l’European Innovation Council Summit, a Brussel·les, i ha aplegat empreses del sector, empreses emergents, equips de recerca i innovació, inversors i policy makers.

La voluntat d’aquesta trobada ha estat la de fer xarxa, debatre sobre els desenvolupaments i els reptes de les polítiques europees d'innovació i establir vincle entre entitats organitzadores i col·laboradores. Els grups assistents també han pogut conèixer els projectes en marxa i els que estan actualment cofinançats per l'EIC.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia