1. El titular d’Empresa i Treball ha tancat aquesta tarda l’acte ‘10 anys fent Reempresa, 10 anys de col·laboració publico-privada’ organitzat per la Cecot i Autoocupació

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat que “s’han aconseguit 3.750 reempreses d’èxit i s’han preservat més de 10.000 llocs de treball, dues xifres potents, que resumeixen i fan evident la utilitat i el valor d’aquesta iniciativa”. El titular d’Empresa i Treball ha fet aquestes declaracions en la cloenda de l’acte ‘10 anys fent Reempresa, 10 anys de col·laboració publico-privada’ organitzat per la Cecot i Autoocupació.

Durant la seva intervenció el conseller ha dit que el balanç de Reempresa “és un èxit, o millor dit, són aquests milers d’èxits que han repercutit directament en la vida de milers de persones”. I en aquest sentit, hadestacat la importància del programa “que ha superat ja els 10 anys oferint una alternativa i donant una nova oportunitat, fent possible la continuïtat de negocis existents, mantenint llocs de treball; i alhora, obrint la porta a emprenedores i emprenedors que s’estalvien haver d’aixecar un projecte des de zero”.

El conseller Torrent ha destacat durant la seva intervenció la col·laboració público-privada en aquest programa “que contribueix al benefici col·lectiu”. En aquest sentit,ha afegit que “des d’aquest Govern continuarem donant suport al teixit empresarial, per ajudar-lo tant a transformar els models de negoci com a superar els obstacles i les crisis conjunturals amb els recursos de què disposem”.

Reempresa ofereix un nou patró d’emprenedoria on participen empreses, empresaris i emprenedors, mitjançant la transmissió d’empreses. La iniciativa persegueix 4 objectius estratègics: detecció més inicial d’empreses amb dificultats (early warning) susceptibles de ser transmeses; segmentació dels mercats (comerç, indústria i turisme) i definició de metodologies específiques de transmissió d’empreses per a cada mercat; focalització en el creixement de les empreses transferides; i monitoratge i propostes de polítiques públiques.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | Twitter @treballcat