Educació

Les obres de construcció del futur institut escola de Sant Pere de Ribes s'iniciaran el proper 2023

query_builder   16 desembre 2022 15:18

event_note Nota de premsa

Les obres de construcció del futur institut escola de Sant Pere de Ribes s'iniciaran el proper 2023

  1. El Departament d'Educació i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes van signar un conveni de col·laboració que faran possible tirar endavant el projecte, que té un pressupost de 3,6M€


  1. El nou edifici acollirà les dependències de l’ESO, que estaran situades al costat de l’Escola Mediterrània


Les obres de construcció del futur institut escola de Sant Pere de Ribes s’iniciaran el proper 2023. El Departament d'Educació i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes van signar a finals de l’estiu un conveni de col·laboració que ha permès tirar endavant el projecte constructiu.


El nou institut escola es crearà a partir de la fusió de l’Escola Mediterrània i l’Institut Xaloc. La nova construcció acollirà les dependències de secundària, i s’ubicarà al solar contigu a l’escola d’infantil i primària. Actualment, l’escola té 349 alumnes matriculats i l’institut, de 2 línies, té una matrícula de 188 alumnes.


La construcció de l’edifici de secundària del futur institut escola tindrà un pressupost de 3.670.655,32 euros aprovats pel Govern de la Generalitat el passat estiu. Aquesta inversió permetrà fer front a les despeses econòmiques derivades del conveni de col·laboració subscrit entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament de la localitat.


El conveni entre el Departament i Sant Pere de Ribes permetrà doncs dur a terme aquestes obres relatives a l’edifici que allotjarà el futur institut escola.




16 de desembre de 2022

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia