1. La Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre ha acollit les primeres sessions


Amb l’objectiu d’apropar i donar a conèixer de primera mà les diferents eines digitals que permeten a la ciutadania relacionar-se amb la Generalitat, la Delegació Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre ha acollit les primeres sessions dels tallers d’aprenentatge digital, amb una trentena d’inscrits.


Els tallers d’aprenentatge digital, que la Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana del Departament de Presidència està organitzant arreu del territori, són sessions presencials de curta durada (1 hora) per aprendre de manera pràctica i senzilla, pas a pas, els principals aspectes de les eines digitals de la Generalitat per fer gestions en línia: conèixer tots els serveis i per a què serveixen, donar-s’hi d'alta i revisar els principals usos i solucions a problemes comuns.


Després d’una introducció a la tramitació digital i la identitat digital, s’aborden qüestions com què cal fer per fer tràmits amb l’IdCAT, consultar l’Àrea privada, accedir a La Meva Salut des del mòbil o les funcionalitats de La meva Cartera. A més, les sessions permeten practicar i gestionar en el mateix moment l’alta dels serveis que encara no s’utilitzen.


L’experiència de les primeres sessions ha sigut positiva, amb interès per ampliar les sessions.


Més informació:

https://web.gencat.cat/ca/temes/administracio/tallers-daprenentatge-digital





22 desembre 2022

1  

Imatges

Una trentena d'inscrits als tallers d'aprenentatge digital, per apropar i facilitar les gestions en línia amb la Generalitat.

Una trentena d'inscrits als tallers d'aprenentatge digital, per apropar i facilitar les gestions en línia amb la Generalitat. 157508

1  

Fitxers adjunts

.

.
DOC | 89088