Salut

atenció a mitjans

Primera reunió de Treball del Centre de Teràpies Avançades de Catalunya amb tots els actors principals per impulsar el futur del centre

query_builder   22 desembre 2022 17:27

event_note Nota de premsa

Primera reunió de Treball del Centre de Teràpies Avançades de Catalunya amb tots els actors principals per impulsar el futur del centre

  1. Els consellers de Salut i de Recerca i Universitats han presidit aquesta tarda la trobada al Departament de Salut
  2. Balcells ha remarcat que “aquest centre és una gran aposta de Govern i una gran oportunitat per fer créixer les teràpies avançades” i Nadal ha subratllat que "el Govern vol que les polítiques siguin transversals: junts som més forts i tenim més musculatura"
Els consellers Balcells i Nadal atenen els mitjans de comunicació abans de la primera reunió de treball al Departament de Salut {"name":"2022/12/22/16/51/7b96f919-42d7-4193-aa2f-880200ccedc2.jpg","author":"Departament de Salut","type":"0","location":"0","weight":236401}

El conseller de Salut, Manel Balcells i Díaz, i el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal i Farreras, han presidit avui la primera reunió de treball amb tots els actors principals del Centre de Teràpies Avançades de Catalunya (CTAC) per impulsar el futur del centre.

La trobada, que s’ha celebrat aquesta tarda a la seu del Departament de Salut, hi han participat representants dels centres bàsics de recerca vinculats a la xarxa CERCA i al Departament de Recerca i Universitats; les fundacions de recerca vinculades als hospitals i els principals hospitals.

El conseller de Salut ha remarcat que “el CTAC és una gran aposta de Govern i una gran oportunitat per posar en valor i fer créixer les teràpies avançades”. En una atenció als mitjans de comunicació abans de la reunió, també ha explicat que aquesta primera trobada, -que ha qualificat “d’important”-, ha de servir per analitzar quin és l’estat d’abans del CTAC i quina serà l’estratègia a seguir en els propers dies. En aquest sentit, ha assenyalat que s’està seguint el calendari previst inicialment i que, per tant, el mes de febrer ja es disposaria del disseny del centre per començar-lo a posar en marxa.

Per la seva part, el conseller de Recerca i Universitats ha afirmat que “aquesta reunió es desprèn d’una lògica governamental i d’interès pel sistema de recerca i de salut de Catalunya”. En la mateixa línia ha explicat que "el Govern vol que les polítiques siguin transversals, que no hi hagi espais específics compartimentats, sinó que en funció de les especificitats de cadascú es demostri que junts ho podem fer millor, som més forts i tenim més musculatura”. Finalment, Nadal ha afegit que “és lògic interactuar entre Departaments i això evidencia la política i la voluntat del Govern de fer les coses junts". "És la força de tirar les coses endavant plegats i sumant esforços i sinergies en atenció de la salut de les persones”, ha reblat el conseller.

2  

Imatges

Els consellers Balcells i Nadal atenen els mitjans de comunicació abans de la reunió de treball al Departament.

Els consellers Balcells i Nadal atenen els mitjans de comunicació abans de la reunió de treball al Departament. 236401

Imatge de la reunió de treball al Departament de Salut.

Imatge de la reunió de treball al Departament de Salut. 270651

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia