Bombers

Serveis dels Bombers de la Generalitat de la passada nit

query_builder   26 desembre 2022 10:52

event_note Nota de premsa

Serveis dels Bombers de la Generalitat de la passada nit

  1. Destaquen diversos serveis per contenidors cremats a Girona i a Sabadell, amb nombrosos desperfectes

Incendi d’una casa de fusta a Ogassa

Alertats a les 01.53h, els Bombers de la Generalitat hem treballat amb 8 dotacions terrestres en l’incendi d’una casa aïllada de fusta, de planta baixa +1 a Ogassa (Ripollès). L’incendi, que ha començat a la llar de foc, ha afectat tota la construcció, que ha quedat del tot inhabitable. El foc ha destruït diversos espais de la planta baixa. Un cop sufocades les flames, ha calgut desmuntar la coberta de la casa per rematar els últims punts calents. Les bigues han quedat destruïdes. El foc ha quedat totalment extingit a les 04.54h. Cap persona no ha resultat ferida.


Diversos serveis per contenidors cremats a Girona

A Girona, els Bombers hem fet 3 intervencions al llarg de la matinada per sufocar diversos contenidors. El primer servei s’ha fet a les 02.07h. Cremaven contenidors en un parell de llocs a la mateixa zona: al carrer Bastiments, just davant el número 20, el foc ha destruït un parell de contenidors, i a la cruïlla d’aquest mateix carrer amb el del Montnegre, n’ha cremat un altre. Aquí, el foc ha afectat parcialment un segon contenidor d’escombraries i un altre de recollida de roba. Hi hem treballat amb 2 dotacions.

El segon servei s’ha fet a les 03.43h al carrer Bernat Boadas. Aquí han cremat 4 contenidors. Les flames, però, també han afectat un arbre. La Policia Municipal ha activat la grua per retirar 3 vehicles aparcats a la vora, evitant d’aquesta manera que el foc els afectés. En aquest segon servei hi hem treballat amb una dotació. L’últim incendi ha estat alertat a les 03.48h i ha fet activar un parell de dotacions més. Aquest foc ha cremat dos contenidors a l’alçada del número 19 de l’avinguda Sant Narcís.


Un incendi de contenidors a Sabadell causa diversos desperfectes

A Sabadell, alertats a les 05.29h, els Bombers de la Generalitat també hem treballat de matinada en un incendi que ha destruït totalment un parell de contenidors, a l’alçada del número 214 del carrer Brutau. El foc ha afectat, també, la part davantera d’un vehicle aparcat, dos arbres i la instal·lació telefònica d’una casa que hi ha a tocar. També s’ha trencat la finestra de la casa i l’alta temperatura generada per l’incendi ha fos un comptador elèctric, instal·lat a la façana. En aquest servei, en què hi hem treballat amb una dotació, no hi ha hagut cap persona ferida.

Cerdanyola del Vallès, 26 de desembre de 2022

10.50 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia