Empresa i Treball

Empresa i Treball concedeix a la companyia 011H un préstec d Avançsa de 2 milions d euros

Empresa i Treball concedeix a la companyia 011H un préstec d'Avançsa de 2 milions d'euros

query_builder   27 desembre 2022 11:00

event_note Nota de premsa

Empresa i Treball concedeix a la companyia 011H un préstec d'Avançsa de 2 milions d'euros

• La companyia està desenvolupant una plataforma per a l'automatització del disseny i construcció d’habitatges sostenibles

El Departament d’Empresa i Treball, a través d’Avançsa (Empresa de Promoció i Localització Industrial de Catalunya), ha tancat un acord amb la companyia de construcció d’habitatges sostenibles 011H per a la concessió d’un préstec participatiu de 2 milions d’euros a través de la línia Innova Energy Tech, que compta amb la col·laboració de l’Institut Català de l’Energia.

011H és una companyia constructora d’edificis sostenibles fundada el 2020 a Barcelona que té com a missió accelerar la transició cap a un món més sostenible dissenyant i construint edificis neutres en carboni. 011H és referent en la indústria de la construcció utilitzant la tecnologia per construir edificis residencials de fusta d'alta qualitat que siguin neutres en carboni per produir i estalviar energia per funcionar, a terminis reduïts i amb més fiabilitat. Actualment, la companyia compta amb un equip humà de 29 persones.

011H rep el suport d’Avançsa per a donar impuls al seu projecte de desenvolupament de la plataforma tecnològica per a la gestió, disseny i construcció d’habitatges sostenibles. Quant a innovació i transició energètica, el projecte aborda directament tres eixos del Pacte Nacional per la Transició Energètica amb un gran impacte en:

●Assoliment del màxim nivell d’estalvi i eficiència energètica.

●Utilització de les fonts d’energia renovables autòctones.

●Foment de la recerca i la innovació energètica.

Els edificis de 011H garanteixen una A en l’etiqueta energètica i volen anar més enllà en un futur per arribar a ser net zero o positius.

La companyia té actualment un equip comercial de 5 persones amb un focus en el mercat estatal a curt termini i un pla d’expansió internacional a mitjà termini centrat en Alemanya, França i Països Baixos.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @empresacat | Twitter @treballcat
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia