Esport

Espai lúdic esportiu "Totesport"

Més de 9.000 persones gaudeixen de "Totesport"

query_builder   5 gener 2023 15:07

event_note Nota de premsa

Més de 9.000 persones gaudeixen de "Totesport"

  1. La primera edició de la nova proposta lúdica d’Esportcat ha registrat 106.188 usos esportius en les 34 hores que ha durat el certamen
  2. Anna Caula i Paretas, secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, exposa que “han estat quatre dies il·lusionants per viure l’esport des d’una altra mirada”
Espai lúdic esportiu "Totesport"{"name":"2023/01/05/16/00/967c46ec-e7b2-413d-9e20-aac04954b50e.jpeg","author":"Totesport","type":"0","location":"0","weight":317905}

Més de 9.000 persones han gaudit durant quatre dies de Totesport, el primer espai lúdic de l’esport femení per a infants i joves, amb l’objectiu de fer visible la força de l’esport femení i crear noves referents. En total s’han registrat 106.188 usos esportius al llarg de les 34 hores que ha durat el certamen.

Totesport partia amb la idea de generar noves referents i que l’esport femení fos valorat amb una mirada innovadora i transformadora. En paraules de la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula i Paretas, no només s’ha complert amb escreix l’objectiu inicial sinó que “han estat quatre dies il·lusionants perviure l’esport des d’una altra mirada i amb la força d'una eina transversal, d’educació i de cohesió social”.

Diferents referents de l'esport femení han estat presents durant tots els dies i han estat l’exemple de les més de 30 modalitats que s’han pogut practicar a Totesport, “una experiència mai vista fins ara al nostre país”, subratlla Caula i Paretas.

Més de 100.000 usos esportius en 34 hores

Del 2 al 5 de gener tothom qui s’ha apropat a Totesport-ubicat a les instal·lacions de l’Institut Nacional d’Educació Fisica de Catalunya (INEFC) a Montjuic (Barcelona)-ha pogut jugar, aprendre detalls tècnics dels diferents esports de la mà de les diverses ídoles i gaudir d’activitats participatives i desenes d’exhibicions. Les entrades eren gratuïtes si es reservaven abans de les 23:59 h del dia en què s’hi volia assistir a través del web www.entretotesjoc.cat

Anna Caula i Paretas ha volgut agrair a tothom que ho ha fet possible, a qui hi ha apostat, a totes les famílies, infants i joves que s'hi ha acostat i a totes les referents que han cregut en el projecte.“Es tracta d’un projecte de suma que ens enforteix i que reafirma que entre totes, joc!”, ha reblat. 

Totesport, un pol d’atracció del talent esportiu femení 

Maica Garcia, Laia Palau, Núria Picas i Laia Sanz han estat les padrines de la primera edició de Totesporti han donat suport al projecte. A més, esportistes comBerta Alomà(korbol),Eva Fernández (tennis platja),Nuria i Pilar Garrote (futbol), Laura Heredia (pentatló modern), Lorena Medina (gimnàstica), Anna Newsome (voleibol), Gigi Oliva (hoquei), Judit Pareja (hoquei en línia), Carla Rodríguez (rugbi), Bet Segarra (rugbi), o Mercè Vilaró (hoquei en línia), entre d’altres, són algunes de les diverses referents que infants i joves han pogut conèixer de primera mà al llarg de l’exitosa primera edició deTotesport, el nou pol d’atracció del talent esportiu femení

Els milers de persones visitants també han pogut aprofundir en l’esport per a persones amb diversitat funcional. Totesport ha comptat amb la participació d’una trentena d’entitats i clubs del país amb una llarga trajectòria. 

30 clubs i federacions amb dones referents

Totesport ha comptat amb la participació de 17 clubs -Barça CBS (bàsquet), Club Atlètic Manresa (atletisme), Club BM Granollers (handbol), Club Egiba (gimnàstica), Club Esportiu Barcelona Tsunamis (hoquei en línia), Club Gimnàstica Esplugues Les Moreres (gimnàstica), Club Junior 1917 (hoquei), Club Rugbi Sant Cugat (rugbi), Club Tennis Taula Ganxets de Reus (tennis taula), CV Sant Cugat (voleibol), FC Barcelona (atletisme i futbol), Hoquei Club Rubí Cent Patins (hoquei en línia), Massi Tàctic Women Club (ciclisme), Reial Club Marítim Barcelona (vela), Club Natació Sabadell (waterpolo), Uni Girona (bàsquet), i Vic Tennis Taula (tennis taula)-; i la col·laboració d’11 federacions -Federació Catalana d’Atletisme, Federació Catalana de Beisbol i Softbol, Federació Catalana de Curses d’Orientació, Federació Catalana d’Escacs, Federació Catalana d’Esport Adaptat, Federació Catalana d’Esgrima, Federació Catalana d’Hoquei, Federació Catalana de Korfbol, Federació Catalana de Patinatge, Federació Catalana de Pentatló Modern, Federació Catalana de Tennis, Federació Catalana de Tennis Taula, Federació Catalana de Voleibol i Federació Catalana de Vela-.

Podeu ampliar la informació del primer espai lúdic infantil i juvenil de l’esport femení a entretotesjoc.cat als perfils d’Instagram @entretotesjoc i Twitter @entretotesjoc.

3  

Imatges

Espai lúdic esportiu "Totesport"

Espai lúdic esportiu "Totesport" 317905

Espai lúdic esportiu "Totesport"

Espai lúdic esportiu "Totesport" 389469

Espai lúdic esportiu "Totesport"

Espai lúdic esportiu "Totesport" 290840

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia