Delegació a Girona

La delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, amb la nova DST d'Economia i Hisenda i el nou DST de Territori.

Raquel Robert Rubio i Sergi Albrich Viñas, nous directors dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda i Territori a Girona, respectivament

query_builder   10 gener 2023 14:16

event_note Nota de premsa

Raquel Robert Rubio i Sergi Albrich Viñas, nous directors dels Serveis Territorials d'Economia i Hisenda i Territori a Girona, respectivament

  1. Agafen el relleu de Josep Polanco López i Pere Saló i Manera al capdavant dels Serveis Territorials.

Raquel Robert Rubio i Sergi Albrich Viñas han estat nomenats directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Girona i director dels Serveis Territorials de Territori a Girona, respectivament.


La delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, amb la nova DST d'Economia i Hisenda i el nou DST de Territori.{"name":"2023/01/10/12/48/284724c7-236a-4dbf-9b8f-2f04b6a0ea18.jpeg","author":"DTG","type":"0","location":"0","weight":2697503}


Raquel Robert Rubio, directora dels Serveis Territorials d’Economia i Hisenda a Girona

Robert és diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona i llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment, i des del 2021, exerceix com a professora associada a la Universitat de Girona i, també, des del 2019, és inspectora d’educació. També ha estat directora de l’Institut Sant Feliu de Guíxols entre els cursos 2011/12 i 2018/19.

A més a més, la nova directora compta amb experiència professional en el món de l’empresa com a directora d’administració i adjunta a la direcció del Grup SERHS (l’any 2007) i com a adjunta de direcció i responsable de projecte de canvi organitzatiu i informàtic de Frit Ravich, a Maçanet de la Selva (entre els anys 2004 i 2006).


Sergi Albrich Viñas, director dels Serveis Territorials de Territori

Sergi Albrich Viñas és llicenciat en geologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor per aquesta universitat en l'àmbit de la micropaleontologia. També té un màster en Govern Local i Postgrau en Gestió i Administració Local per la mateixa universitat.

Albrich va treballar durant nou anys com a tècnic superior geòleg a l’Oficina del Mapa de Catalunya, adscrita a la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat de Catalunya i, des del 2017, forma part del cos de docents del Departament d'Educació.

3  

Imatges

La delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, amb la nova DST d'Economia i Hisenda i el nou DST de Territori.

La delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, amb la nova DST d'Economia i Hisenda i el nou DST de Territori. 2697503

La delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, amb la nova DST d'Economia i Hisenda, Raquel Robert Rubio.

La delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, amb la nova DST d'Economia i Hisenda, Raquel Robert Rubio. 1781275

La delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, amb el nou DST de Territori, Sergi Albrich Viñas.

La delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral i Olivé, amb el nou DST de Territori, Sergi Albrich Viñas. 1806500

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia