Empresa i Treball

emt

El Govern impulsa la carrera dels professionals del turisme amb el programa de formació a l'exterior

query_builder   10 gener 2023 14:05

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la carrera dels professionals del turisme amb el programa de formació a l'exterior

  1. Les 8 persones seleccionades enguany per formar-se tenen com a destinació les oficines de França, Regne Unit, Estats Units, Bèlgica, Alemanya i l’Estat espanyol
  2. En un moment de transformació del model turístic de Catalunya i en què la qualificació del personal del sector és clau, l’Agència Catalana de Turisme esdevé motor de formació per ocupar-hi llocs de treball de qualitat


Aquesta setmana s’incorporen a l’Agència Catalana de Turisme (ACT), del Departament d’Empresa i Treball, les candidates seleccionades per formar part del programa de formació en màrqueting turístic a les oficines de promoció que l’ACT té fora de Catalunya. Per al 2023 s’han ofert vuit places a cobrir: dues a París, dues a Londres, una a Madrid, una a Frankfurt, una a Brussel·les i una a Nova York.

El director de l’Agència Catalana de Turisme, Narcís Ferrer i Ferrer, assegura que “en un moment en què la formació en el nostre sector és una qüestió clau, aquestes beques tenen un doble objectiu: formar professionals qualificats en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència que els permeti aplicar-la posteriorment en el desenvolupament de la seva carrera professional”.

Per accedir a aquestes beques cal, entre d’altres requisits, una titulació universitària oficial; dos anys d’empadronament a Catalunya en els darrers cinc anys; el certificat de nivell de suficiència de català; estar al corrent d’obligacions tributàries i de la Seguretat Social; i tenir un màxim de 30 anys.

La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2023) amb possibilitat de prorrogar-les, en la majoria de casos, dotze mesos més, és a dir, fins al desembre de 2024. Aquesta nova edició de les beques per a la promoció turística té un pressupost de més de 200.000 euros, al que se li ha de sumar prop de 157.000 euros per a les renovacions de la 24a promoció.

Aquest programa de beques arriba enguany a la seva 25a edició. En aquest sentit, Ferrer explica que “des de la primera promoció, l'any 1997, hem donat l'oportunitat a més de 200 joves de gaudir d'una experiència vital i professional excepcional” i afegeix que“és probablement el programa més exitós i innovador de l’Agència Catalana de Turisme, 25 anys de pedrera de molts i moltes grans professionals del sector que senten com a pròpia la marca Catalunya i esdevenen ambaixadors i ambaixadores de la nostra destinació”.

L’experiència de realitzar aquesta beca, que ja ha estat atorgada a 210 joves, l’expliquen els seus protagonistes en aquest enllaç: https://youtu.be/6B-KHquzTHI

Per a més informació:http://act.gencat.cat/qui-som/treballa-amb-nosaltres/

Oficines de Promoció Turística de Catalunya a l’exterior

L’ACT té oficines de promoció turística pels mercats del Benelux, l’Estat espanyol i Portugal, Europa Central, França, Itàlia i Israel, Països Nòrdics, Regne Unit i Irlanda, Rússia i Països de l’Est, Àsia-Pacífic, Xina, Nord-amèrica i Sud-amèrica.

Entre d’altres objectius, treballen per promocionar i posicionar la marca Catalunya i l’oferta turística catalana; orientar la promoció a la demanda real; identificar els principals agents turístics; fer el seguiment dels principals indicadors turístics; i vetllar per assegurar la presència de la destinació turística catalana.


Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

Twitter: @turismecat|@empresacat | @treballcat

Youtube: https://www.youtube.com/turismecat


1  

Imatges

Fotografia de la benvinguda de la 25a promoció

Fotografia de la benvinguda de la 25a promoció 5300304

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia