Palau Robert

Imatge guanyadora del Premi Miravisions

Visita de premsa el 18 de gener, a les 17.30h

El Palau Robert acollirà la mostra expositiva del Premi Miravisions de Fotoperiodisme 2021

query_builder   16 gener 2023 12:18

event_note Nota de premsa

Visita de premsa el 18 de gener, a les 17.30h

El Palau Robert acollirà la mostra expositiva del Premi Miravisions de Fotoperiodisme 2021

Inauguració el 18 de gener de 2023 a les 18 hores, amb la presència del secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió, el Sr. Oriol Duran, i la directora general de Difusió, la Sra. Eva Pomares; l’editor de LA MIRA, el Sr. Joan Camp; el cap de fotografia de LA MIRA, el Sr. Jordi Borràs; i els dos guanyadors del primer premi de cada categoria: el Sr. Pau de la Calle i el Sr. Marc Asensio.

Convocatòria de premsa amb els mitjans de comunicació a les 17.30 hores. Cal confirmar l’assistència a comunicacio@lamira.cat

  1. Les fotografies, situades a l’entrada del centre, es podràn visitar des del 18 de gener fins al 19 de febrer.
  2. L’edició 2021 és la segona del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, una iniciativa del magazín digital LA MIRA. El premi té com objectiu la posada en valor de la imatge com a element essencial per explicar històries d’interès periodístic.

Des del 18 de gener es podrà visitar a l’entrada del Palau Robert la mostra de la segona edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, concurs dedicat a la posada en valor de la fotografia en el marc periodístic.

A l’entrada del centre es podran veure 10 fotografies guanyadores de les dues categories proposades: professionals i estudiants, cadascuna amb cinc mostres de diferents fotoperiodistes dividides en tres premis i dos accèssits. Totes aniran acompanyades de codis QR que permetran veure el treball sencer.

Pel que fa al guanyador del primer premi professional, trobarem “Amor contra l’oblit”, un treball de Pau de la Calle (Diari ARA), un reportatge dedicat a la Fina, que pateix Alzheimer. La resta de premis són “Empresonament de Pablo Hásel”, de Joan Mateu Parra (Associated Press) i “Escriptors de trens”, també de Pau de la Calle (El Periódico).

Els dos accèssits de la categoria professional són “Margareta”, de Cèlia Atset (Diari ARA), i “Tinc dues mares”, d’Adiva Koenigsberg (Vilaweb).

A l’àmbit de la categoria estudiants podrem veure “Conèixer-nos”, de Marc Asensio (UAB), un treball on l’autor busca descobrir els seus orígens familiars a través dels seus avis de Caldes de Malavella. Els dos premis restants van dedicats a “Trànsits”, d’Anna Lofi (IEFC), i “Dues vides”, de Laura Escartí (Espai d’Art Fotogràfic). Els dos accèssits s’anomenen “Llàgrimes de sirena. La gota que vessa el mar”, també d’Anna Lofi, i “La solitud en temps de pandèmia”, de Carla Sànchez (Escola Groc).

La mostra ja es va presentar inicialment al Complex Cultural de Juneda en el marc de la jornada Miravisions de Fotoperiodisme, i es podrà visitar fins al 19 de febrer al Palau Robert.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia