Direcció General de Comunicació

Nomenaments

NOMENAMENTS

query_builder   17 gener 2023 14:43

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA

Marta Martorell Camps, directora general de Funció Pública

Nascuda a Barcelona l’any 1978.

Llicenciada en Ciències polítiques i de l’administració per la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitzada en Relacions internacionals. Màster EMPA – Executive Master in Public Administration a ESADE. Diplomada en postgrau de Comunicació i estratègia política per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Fins al 2022 ha estat directora d’Innovació Social Digital de l’àrea de Digital Society Technologies i consultora sènior a la fundació I2Cat en Innovation Business Development Public Sector.

L’any 2003 va crear i dirigir la consultora Civis Govern Obert, amb la voluntat de créixer en l'entorn de les polítiques públiques, prestant suport i col·laboració als agents implicats en el desenvolupament de la democràcia participativa i la nova cultura de la governança. Durant la direcció de la consultoria, ha ofert serveis d’assessorament, així com també en la docència, la formació i la intervenció com a experts en conferències i seminaris. També ha impartit seminaris i conferències en l’àmbit de l’avaluació de polítiques públiques o disseny d’indicadors i de quadres de comandament integral.

Ha estat alcaldessa de Tiana des del juny de 2019 fins a l’abril 2022, Ajuntament del qual actualment n’és regidora. És membre de la Junta de Govern del Col·legi de professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya i vicepresidenta del Club de Direcció Pública d’ESADE.

DEPARTAMENT DE TERRITORI

Isaac Albert i Agut, conseller i president del Consell d’Administració de Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques, SAU (CIMALSA)

Nascut a Terrassa l’any 1969.

Ha estat mediador i assessor financer al Departament d’Economia i Organització d’Empreses de la Universitat de Barcelona. Compta amb un mestratge en Gestió Financera per l’Institut Superior d’Economia Aplicada de Barcelona.

Ha treballat en diferents empreses del sector financer, agències de valors i bancs de Barcelona i Madrid com a director comercial i responsable de Desenvolupament de Projectes. Va participar en la creació, desenvolupament i implantació del que va ser el primer banc sense oficines, banca telefònica i banca d’Internet, de l’Estat espanyol a Madrid.

També ha treballat en una consultora especialitzada en gestió i govern de dades (BigData) desenvolupant un projecte de smart cities

En l’àmbit polític, ha estat regidor de l’Ajuntament de Terrassa (2007-2011) exercint responsabilitats com a primer tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Acció Social i Drets Civils. Posteriorment, ha ocupat el lloc de regidor de l’Ajuntament de Terrassa i diputat de la Diputació de Barcelona (2015-2019), exercint responsabilitats en l’Àrea de Promoció Econòmica, d'Hisenda, Serveis Generals i Recursos Humans, i vocal de la Comissió Especial de Comptes. Durant el mandat 2019-2023, va ser regidor del mateix Ajuntament exercint responsabilitats com a 1er tinent d’alcalde de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat i Relacions Internacionals (2019-2021), i tinent d’alcalde d’Economia, Finances, Serveis Generals i Govern Obert (2021-2023).


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia