Cultura

L¿Optimot s¿estrena a Instagram

L'Optimot s'estrena a Instagram

query_builder   19 gener 2023 16:00

event_note Nota de premsa

L'Optimot s'estrena a Instagram

  1. El nou compte oferirà el contingut més visual del servei i contribuirà a crear més usuaris del cercador
L’Optimot s’estrena a Instagram{"name":"2023/01/18/18/22/fc15a513-f564-4506-ae74-019b9dfe31c1.png","author":"Departament de Cultura","type":"0","location":"0","weight":1519505}

El servei de consultes lingüístiques Optimot que ofereix la Secretaria de Política Lingüística, conjuntament amb l’Institut d’Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT, ha obert un compte d’Instagram (instagram.com/optimotcat).

El nou compte comença a funcionar amb l’objectiu de fer arribar el cercador de l’Optimot encara a més usuaris dels que ja l’utilitzen des de fa temps, i oferirà el contingut més visual del servei, que fins ara es difonia principalment a través de Twitter, com ara els mots òptims o els mems lingüístics dels #dimemcres.

Amb aquesta iniciativa també es vol oferir a la ciutadania un nou canal de comunicació amb el servei de consultes lingüístiques. Aquesta xarxa social s’afegeix al compte de Twitter de l’Optimot (twitter.com/optimotcat), actiu des del 2015, des d’on es difonen continguts tant lingüístics com de novetats i funcionament del servei. El reforçament de la presència de l’Optimot a les xarxes socials ha de permetre crear una comunitat d’usuaris interessats en la llengua catalana. Els dos comptes són dues vies paral·leles i complementàries, que contribuiran a crear més usuaris del cercador, i sobretot a fomentar el bon ús de la llengua catalana.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia