Empresa i Treball

emt

La multinacional suïssa del sector dermatològic Galderma s'estableix a Barcelona i crea 50 llocs de treball

query_builder   23 gener 2023 10:01

event_note Nota de premsa

La multinacional suïssa del sector dermatològic Galderma s'estableix a Barcelona i crea 50 llocs de treball

  1. Les noves oficines de la capital catalana donaran suport a l’expansió global de la companyia en àmbits com les TIC, les finances o la cadena de subministrament
  2. Per establir-se a Barcelona, Galderma compta amb el suport d’ACCIÓ del Departament d’Empresa i Treball
  3. Fundada l’any 1981, l’empresa té més de 5.700 treballadors arreu del món i està present en 90 països, amb plantes de producció al Canadà, Suècia, França i el Brasil


La companyia dermatològica suïssa Galderma obrirà un nou centre de capacitació global (global capability center) a Barcelona, on crearà al voltant de 50 llocs de treball durant aquest 2023. Per aquest projecte Galderma compta amb el suport d’ACCIÓ, l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Treball.

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, destaca que l’aposta de Galderma per obrir aquest nou centre a Barcelona posa de manifest “la robustesa del sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya, que està molt ben posicionada en aquest àmbit que representa l’equivalent del 8,7% del PIB del país”. El conseller Torrent subratlla a més que “projectes com el de Galderma reafirmen el bon posicionament de Catalunya com a pol de talent per a la indústria de la salut”, ja que compta amb “un ecosistema de primer nivell format per més de 1.300 empreses dedicades a la salut, a més de centres de recerca i investigació, hospitals i universitats que són referents internacionals”.

L’obertura d’aquest nou centre de capacitat global, l’únic que la companyia tindrà a Europa, s’alinea amb els plans d’expansió de Galderma, que té l’objectiu d’esdevenir “la companyia líder en dermatologia del món”, en paraules del CEO de la companyia, Flemming Ørnskov. “El nostre nou centre de capacitat global de Barcelona aportarà noves capacitats addicionals i millorarà la nostra habilitat per donar suport a la nostra trajectòria de creixement”, afirma Ørnskov. “Agraïm sincerament a les autoritats de Catalunya el seu suport en el procés de constitució” d’aquest nou centre, afegeix.

Així, des del nou centre situat a l’Eixample de Barcelona, Galderma “desplegarà noves capacitats per donar suport als seus equips globals”, segons explica el seu CEO. Aquestes noves posicions donaran suport en diverses àrees com l’activitat comercial, les finances, els recursos humans, les TIC, l’àrea legal i la cadena de subministrament, entre d’altres. La companyia ja ha començat el procés perseleccionar els perfils especialitzats en aquests àmbits que té previst contractar a Catalunya properament amb la finalitat d’impulsar la seva estratègia de creixement global. Galderma preveu que el centreentri en ple funcionament en les properes setmanes.

Fundada l’any 1981 i amb seu central a Suïssa, Galderma compta amb una plantilla de més de 5.700 professionals arreu del món. La companyia està present en 90 països, amb plantes al Canadà, Suècia, França i el Brasil que produeixen més de 280 milions d’unitats anualment. Galderma ofereix una cartera innovadora basada en la ciència de marques i serveis prèmium que abraça tot l'espectre del mercat de la dermatologia a través de l'estètica injectable, la dermocosmètica i la dermatologia terapèutica. Segons el CEO de Galderma, la companyia està “ben posicionada per capitalitzar la demanda creixent dels consumidors a través de diferents mercats geogràfics” i de la seva estratègia que combina les línies prèmiumamb una elevada presència dels seus productes través de diferents canals.

Un sector clau a Catalunya

Segons l’Informe de la BioRegió de Catalunya 2021, impulsat per Biocat, CataloniaBio & HealthTech i ACCIÓ, el sector de les ciències de la vida representa el 8,7% del PIB de Catalunya. Aquest àmbit agrupa més de 1.300 empreses que exporten més del 50% de productes de ciències de la vida i la salut de l’estat espanyol. En total, més de 244.000 persones treballen en aquest sector a Catalunya -el 8% de la població ocupada-, que ha captat més de 700 milions d’euros d’inversió estrangera en els darrers cinc anys.

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

  1. Twitter @accio_cat | Twitter @empresacat | Twitter @treballcat
  2. Facebook @acciocat
  3. Linkedin ACCIÓ
  4. Youtube ACCIÓ


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia