Incasòl

Imatge de l'acte

L'INCASÒL facilita la instal·lació d'una residència d'estudiants al Parc de l'Alba a Cerdanyola del Vallès

query_builder   24 gener 2023 16:38

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL facilita la instal·lació d'una residència d'estudiants al Parc de l'Alba a Cerdanyola del Vallès

·L’empresa Urbania ha adquirit una parcel.la on invertirà 45M€ en la construcció d’una residència per a estudiants

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha formalitzat la venda d’una parcel·la del sector del Parc de l’Alba de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental) a l’empresa Urbania que invertirà 45 M€ en la construcció d’una residència per a estudiants. Aquest nou equipament oferirà servei a la Universitat Autònoma de Barcelona i aportarà activitat econòmica i social al nou barri.

Aquest matí, el director d’Inversions d’Urbania, Jeffrey Sújar, i el director comercial de l’INCASÒL, Carlos Perramón, s’han reunit amb l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, i membres del seu consistori, per parlar del projecte.

L’empresa ha adquirit per 7.671.368,40€ una parcel·la de 7.237,14 m²sòl i amb una edificabilitat de 14.474,28 m² de sostre. Aquest terrenys estan situats prop del campus de Bellaterra de la UAB, el més gran de Catalunya.

Urbania és una empresa privada de desenvolupament, inversió i gestió de projectes immobiliaris, amb presència a Espanya, Portugal i Brasil. Gestiona projectes per un valor superior a 1.100 M€ i compta amb una àmplia experiència en la promoció i gestió de residencies d’estudiants. Actualment, té en marxa projectes per la creació d’unes 3.000 noves habitacions en Espanya i Portugal.

Parc de l’Alba

El Parc de l’Alba està situat al nord de la ciutat de Barcelona, en el cor de l’àrea metropolitana i s’està consolidant com un dels projectes estratègics de Catalunya oferint noves oportunitats d’inversió. Es tracta d’un nou barri sostenible envoltat de naturalesa amb una bona connexió i connectivitat comptant amb habitatges assequibles i amb bones condicions per a viure i treballar.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 429123

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia