Josefina Terés i Robert Cabasés s’incorporen avui com a directora i director dels serveis territorials de Territori i de Justícia, en substitució de Dolors Tella i Montserrat Meseguer, respectivament

Josefina Terés Cinca és llicenciada en Dret per la UB i s’ha especialitzat en l’àmbit de l’urbanisme, amb un màster en Gestió urbanística per la UPC, un postgrau en Dret Immobiliari i Urbanístic per la UPF i altres formacions acadèmiques. Terés, funcionària del Grup A de l’Administració de la Generalitat, ha estat secretària de la Comissió d’Urbanisme de Lleida, cap de l’Oficina d’Avaluació Ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge, cap del Servei de Planejament i Gestió a l’Ajuntament de Lleida i en aquests moments era la cap de l’Oficina d’Acció i Avaluació Ambiental del departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Robert Cabasés és llicenciat en dret per la UdL i enginyer tècnic industrial per la UPC, amb un màster en Prevenció de Riscos Laborals per la UOC. Professor d’ensenyament secundari, des del 2013 era el cap de la Secció de Prevenció de Riscos Laborals del Departament d’Ensenyament a Lleida.


2  

Imatges

Josefina Terés

Josefina Terés 82502

Robert Cabasés

Robert Cabasés 260393