Els nous responsables són Eugènia Puig-gròs, Robert Cabasés i Josefina Terés, respectivament

Els serveis territorials de Drets Socials, Justícia i Territori a Lleida compten amb nous responsables. S’hi han incorporat al capdavant com a directores i directors Eugènia Puig-gròs, Robert Cabasés i Josefina Terés, respectivament. Els tres substitueixen en el càrrec, pel mateix ordre, a Joan Segura, Montserrat Meseguer i Dolors Tella.

Eugènia Puig-gròs (Albesa, 1976) és llicenciada en Psicologia per la Universitat Rovira i Virgili (1998) i disposa d’un postgrau en Psicopatologia clínica de la Universitat Ramon Llull (2000). Titulada superior del cos de psicòlegs/psicòlogues de la Generalitat, ha desenvolupat tasques en diferents àmbits, des de l’any 2000 i fins a l’any 2020. Des del 2019 és alcaldessa de l’Ajuntament d’Albesa. Entre aquell any i l’agost del 2021 va ser consellera del Consell Comarcal de la Noguera del 2019 i fins a l’agost del 2021, moment en què va ser nomenada directora dels Serveis Territorials de la Presidència a Lleida, Alt Pirineu i Aran. Posteriorment aquests serveis van passar a denominar-se d’Administració Local, amb Puig-gròs també al capdavant fins a aquest mes de gener.

Robert Cabasés és llicenciat en dret per la UdL i enginyer tècnic industrial per la UPC, amb un màster en Prevenció de Riscos Laborals per la UOC. Professor d’ensenyament secundari, des del 2013 era el cap de la Secció de Prevenció de Riscos Laborals del Departament d’Ensenyament a Lleida.

Josefina Terés Cinca és llicenciada en Dret per la UB i s’ha especialitzat en l’àmbit de l’urbanisme, amb un màster en Gestió urbanística per la UPC, un postgrau en Dret Immobiliari i Urbanístic per la UPF i altres formacions acadèmiques. Terés, funcionària del Grup A de l’Administració de la Generalitat, ha estat secretària de la Comissió d’Urbanisme de Lleida, cap de l’Oficina d’Avaluació Ambiental del Departament de Medi Ambient i Habitatge, cap del Servei de Planejament i Gestió a l’Ajuntament de Lleida i en aquests moments era la cap de l’Oficina d’Acció i Avaluació Ambiental del departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

3  

Imatges

Eugènia Puig-gròs

Eugènia Puig-gròs 289687

Robert Cabasés

Robert Cabasés 260393

Josefina Terés

Josefina Terés 82502