Direcció General de Comunicació

Mercè Chacón, nova directora general de Formació Professional

Mercè Chacón, nova directora general de Formació Professional

query_builder   31 gener 2023 14:28

event_note Nota de premsa

Mercè Chacón, nova directora general de Formació Professional

  1. Chacón és llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat del País Basc i, fins ara, feia d’assessora del gabinet del conseller d’Educació
  2. Ha ocupat diferents càrrecs de directora general dins de la Generalitat i també al ministeri d’Educació

El Govern ha nomenat avui Mercè Chacón com a nova directora general de Formació Professional, en substitució d’Àngel Luis Miguel. Nascuda a Bilbao el 1962, és llicenciada en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat del País Basc. Pel que fa a la seva experiència professional, destaca el treball en l’impuls i la innovació de la formació professional i la gestió del talent, així com en la direcció i la planificació estratègica de projectes de formació, orientació i innovació educativa.

Mercè Chacón, fins ara assessora del gabinet del conseller d’Educació per al Pla Departamental i coordinadora de projectes estratègics a la Secretaria de Transformació Educativa, ha estat directora general de Planificació a Universitats i Recerca del Departament d'Empresa i directora de la Fundació Bankia per a la Formació Dual. Al ministeri d’Educació ha ocupat els càrrecs de directora general d’Atenció, Participació i Ocupació d’Estudiants Universitaris i de directora general de Formació i Orientació Universitària.

En l’àmbit professional, també ha estat directora gerent de la Fundació BCN Formació Professional de l'Ajuntament de Barcelona, directora de l’àrea d’educació de la Fundació Jaume Bofill i coordinadora de programes de rehabilitació del Servei de Rehabilitació de la Direcció General de Serveis Penitenciaris i de rehabilitació al Departament de Justícia.