Palau Robert

Imatge gràfica

El dia 4, Dia mundial del càncer, a les 18h

Mapping contra el càncer a la façana del Jardí de Palau Robert

query_builder   2 febrer 2023 15:20

event_note Nota de premsa

El dia 4, Dia mundial del càncer, a les 18h

Mapping contra el càncer a la façana del Jardí de Palau Robert

El dia 4 de febrer, Dia mundial del càncer, a les 18h, la façana del Jardí de Palau Robert acollirà la projecció d’un mapping de l’Associació contra el càncer a Barcelona sobre la malaltia més devastadora a nivell mundial.


El càncer és el problema sociosanitari més important del món: el 2030 hi haurà 21,6 milions de nous casos: una de cada tres dones i un de cada dos homes patiran càncer. Segons l’OMS, el 2020 va provocar al voltant de deu milions de defuncions, una de cada sis de les registrades. A prop del 75% de la població té una relació propera, directa o indirecta, amb la malaltia. És per això que s’ha de dotar la lluita contra el càncer dels mitjans necessaris per assolir el repte d'un 70% de supervivència.

Aquest objectiu només serà possible mitjançant un gran acord en què es comprometin l’administració pública, les empreses, les entitats i les institucions.

La Direcció general de Difusió se suma a la proposta de l’Associació contra el càncer a Barcelona, fent-se’n portaveu. L’entrada al mapping és lliure i gratuïta.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia