Palau Robert

Imatge gràfica "Europa Fortalesa"

A la Sala 2, a partir del 9 de febrer

"Europa Fortalesa", el testimoniatge de Sergi Cámara

query_builder   6 febrer 2023 09:22

event_note Nota de premsa

A la Sala 2, a partir del 9 de febrer

"Europa Fortalesa", el testimoniatge de Sergi Cámara

  1. Inauguració el dia 8 de febrer a les 17h, a càrrec de la directora general de Difusió, Eva Pomares, i del fotoperiodista Sergi Cámara
  2. Convocatòria de premsa el mateix dia i hora. Per a una millor atenció als mitjans, us demanem que confirmeu assistència a sandra.iglesias@gencat.cat (Sandra Iglesias) o mporter@gencat.cat (Martí Porter) tel.637 948 341

L’exposició

A partir del dia 9 de febrer, i fins al 5 de març, es podrà visitar a la Sala 2 la mostra Europa Fortalesa, del fotoperiodista i documentalista independent Sergi Cámara, organitzada per la Direcció General de Difusió amb la col·laboració de l’ONG Entrecultures / Camins d’Hospitalitat. A través de fotografies, sovint colpidores, textos i explicacions que el propi autor ens brindarà mitjançant codis QR, tindrem accés a informació sensible sobre les diferents rutes que emprenen les persones migrants, els perills que afronten diàriament i les moltes penalitats que han de suportar.


Sergi Cámara

Sergi Cámara és un fotoperiodista i documentalista independent. El seu treball s'ha centrat durant anys en les migracions i els refugiats. Ha documentat les arribades de barques al Iemen des de Somàlia, la ruta dels migrants pel desert del Sàhara, el tràfic d'òrgans amb refugiats i migrants a Egipte i la ruta dels refugiats per Europa, entre d’altres.

És autor del llibre "Negro" sobre el seu treball de deu anys a la frontera de Melilla, editat per Blume. Ha publicat en diferents mitjans nacionals i internacionals. Ha estat guardonat amb el Premi Memorial Joan Gomis a la trajectòria periodística el 2019, i amb el Premi José Couso de Telecinco el 2005. És dels que creuen que en aquest ofici valen més unes bones botes que una bona càmera.

L’exposició és d’accés lliure i gratuït.


El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia