Direcció General de Comunicació

Josep Maria Espinàs

El Palau de la Generalitat acollirà demà la capella ardent de l'escriptor i periodista Josep Maria Espinàs

query_builder   6 febrer 2023 15:59

event_note Nota de premsa

El Palau de la Generalitat acollirà demà la capella ardent de l'escriptor i periodista Josep Maria Espinàs

  1. Els ciutadans que ho desitgin podran donar-li l’últim adeu i signar el llibre de condolences des de les 10.30 fins a les 19 hores
Josep Maria Espinàs
Josep Maria Espinàs va rebre la Medalla d'Or de la Generalitat el 2015.
{"name":"2023/02/06/16/21/bb6687ba-eb3f-420b-b52e-f2c15450ffd3.jpeg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":"102290"}

El Palau de la Generalitat acollirà demà, dimarts 7 de febrer, a partir de les 10.30 hores del matí, la capella ardent de l’escriptor i periodista Josep Maria Espinàs, mort ahir a l’edat de 95 anys.

El president Aragonès i la família de l’escriptor així ho van acordar després que el cap de l’Executiu traslladés la voluntat que el Palau pogués acollir la vetlla, atès que Espinàs va ser distingit amb la Medalla d’Or de la Generalitat.

El fèretre s’ubicarà al Saló Sant Jordi del Palau. Abans de l’obertura de portes a la ciutadania, a les 9 hores, el president de la Generalitat traslladarà el condol en nom del Govern a la família. Seguidament, farà un parlament institucional.

A continuació, els ciutadans que ho desitgin podran acomiadar-se i signar el llibre de condolences, de les 10.30 fins a les 19 hores. L’accés de la ciutadania serà per la porta principal de la plaça Sant Jaume. Així mateix, s’ha habilitat l’adreça electrònica protocol.presidencia@gencat.cat per a qui vulgui expressar el seu sentiment de condol.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia