Delegació a Lleida

Sílvia Martínez s'incorpora com a nova directora dels Serveis territorials d'Economia i Hisenda a Lleida

query_builder   7 febrer 2023 09:21

event_note Nota de premsa

Sílvia Martínez s'incorpora com a nova directora dels Serveis territorials d'Economia i Hisenda a Lleida

Foto Sílvia Martínez
Sílvia Martínez
{"name":"2023/02/07/22/22/e47ea327-0a3f-4508-bc4a-1f5b2603af3a.jpg","author":"DTGL","type":"0","location":"0","weight":429877}

Sílvia Martínez Fuentes s’ha incorporat avui com a nova directora dels Serveis territorials d’Economia i Hisenda a Lleida. Substitueix en el càrrec a Ramon Alturo.

Martínez és diplomada en Relacions Laborals i llicenciada en Dret per la Universitat de Lleida. Compta amb un postgrau en Dret local, un altre en Dret Urbanístic i un mestratge en Gestió i Dret local, totes tres titulacions de la Universitat de Lleida i Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat a l’Ajuntament de Lleida com a lletrada dels Serveis Jurídics i en l’actualitat era la cap del Servei de Gestió Tributària, Inspecció i Multes de Trànsit.Imparteix classes de Dret Mercantil a la Universitat de Lleida com a professora associada a temps parcial.

El juny de 2019 va ser escollida regidora de Senterada. El setembre del 2022 va renunciar a l’acta amb motiu d’incompatibilitat sobrevinguda del càrrec electe amb el nomenament de jutge substitut.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia