Delegació a les Terres de l'Ebre

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó Fernandez, ha presidit la sessió del Consell de Direcció de l'Administració Territorial del Govern a les Terres de l'Ebre.

Albert Salvadó: "Hem de fer un esforç important per activar amb la màxima celeritat les polítiques previstes als pressupostos"

query_builder   8 febrer 2023 13:12

event_note Nota de premsa

Albert Salvadó: "Hem de fer un esforç important per activar amb la màxima celeritat les polítiques previstes als pressupostos"

  1. El delegat del Govern ha presidit aquest dimarts la sessió del Consell de Direcció de l’Administració Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre


El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernandez, ha presidit aquest dimarts la sessió del Consell de Direcció de l’Administració Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre. Salvadó ha valorat el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat per al 2023, que suposarà una inversió territorialitzable de 56,4 milions d’euros a les Terres de l’Ebre, per sobre de la mitjana del país, instant a “activar amb la màxima celeritat les polítiques previstes als pressupostos”.


“Des del Govern territorial hem de fer un esforç important per poder assegurar el major grau d’execució pressupostària possible”, ha traslladat el delegat, posant l’accent en la importància de continuar liderant “els projectes transformadors que estem treballant per fer avançar el territori”.


Ajuts per a persones desplaçades per la guerra d’Ucraïna

El delegat del Govern també ha informat que la població de persones refugiades arran de la guerra d’Ucraïna a les Terres de l’Ebre s’ha reduït pràcticament a la meitat. Actualment, resideixen 263 persones al territori i, des de l’inici del conflicte, s’han rebut 546 persones.


El 31 de gener passat es va acabar el termini per la presentació d’ajuts per a persones desplaçades per la guerra d’Ucraïna, convocats pel Departament d’Igualtat i Feminismes. A les Terres de l’Ebre s’han demanat 124 sol·licituds d’ajut. La meitat s’han tramitat amb itinerància, gràcies als serveis de primera acollida als municipis.


La sessió del Consell de Direcció de l’Administració Territorial del Govern a les Terres de l’Ebre d’aquest dimarts ha sigut la primera després de la remodelació del Govern iniciada amb la sortida de l’Executiu de Junts per Catalunya i la reestructuració dels diferents departaments.7 febrer 2023

2  

Imatges

.

. 7310075

.

. 7713501

Pressupostos
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia