1. Les entitats especialitzades en acció humanitària que ho sol·licitin en podran fer ús per informar sobre els projectes d’ajuda als territoris afectats


Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posa a disposició de les entitats especialitzades en acció humanitària els seus espais de promoció per contribuir a la resposta humanitària a la crisi provocada pel terratrèmol a Síria, Turquia i el Kurdistan. D’aquesta manera, la companyia promou que aquestes entitats puguin exposar i informar les persones usuàries d’FGC sobre els seus projectes d’ajuda als territoris afectats i la ciutadania en pugui prendre consciència.

En aquest sentit, Ferrocarrils ha habilitat un espai específic sobre l’acció humanitària derivada d’aquest terratrèmol a l’apartat d’iniciatives solidàries del web fgc.cat, on les entitats poden sol·licitar difondre les seves actuacions. D’altra banda, la companyia també posa a disposició d’aquestes entitats aparèixer als quioscos interactius, pantalles ubicades a les estacions d’FGC que emeten vídeos ininterrompudament; al canal FGC, pantalles de televisió instal·lades a les andanes; o a altres espais de difusió en format imprès ubicats als vestíbuls o a l’interior dels trens com opis lluminosos, vinils o tertúlies.

Des de l’any 2017, Ferrocarrils ha fet més de 300 cessions d’espais de comunicació per a la difusió i divulgació de l’activitat d’entitats sense ànim de lucre i/o vinculades amb el sector públic. L’objectiu és difondre les polítiques i les accions que permeten a les entitats de serveis socials i les entitats vinculades al sector públic, millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya o, en casos d’emergència, de les persones de països damnificats.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 133593