Educació

Fotografia

El conseller d'Educació col·loca la primera pedra del nou edifici de l'Institut Escola Miquel Martí i Pol de Lliçà d'Amunt

query_builder   10 febrer 2023 21:58

event_note Nota de premsa

El conseller d'Educació col·loca la primera pedra del nou edifici de l'Institut Escola Miquel Martí i Pol de Lliçà d'Amunt

  1. La nova construcció té un pressupost d’1.700.000 euros


Fotografia{"name":"2023/02/10/21/57/f76a8667-ebd6-4273-acc9-851ffa5db9c0.jpeg","author":"Departament d'Educació","type":"0","location":"0","weight":112889}


El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha col·locat aquesta tarda la primera pedra del nou edifici de l’Institut Escola Miquel Martí i Pol de Lliçà d’Amunt, conjuntament amb l’alcalde del municipi, Ignasi Simón. El titular d’Educació ha agraït a l’Ajuntament i a tot el consistori per la implicació en la nova construcció del centre, i ha felicitat a l’alumnat, a l’equip docent i a les famílies perquè en un futur disposaran d’un nou espai.


El nou edifici acollirà l’ampliació de l’Institut Escola Miquel Martí i Pol, que actualment és un centre amb 243 alumnes d’educació infantil i primària, i 25 alumnes de 1r d’ESO. Per fer possible aquesta ampliació, es destinaran 1.700.000 euros a través d’un conveni de col·laboració entre el Departament d’Educació i l’Ajuntament de Lliçà d’Amunt.


El curs 2023-2024, el centre integrarà tot l’alumnat de l’Institut Hipàtia del mateix municipi, que té un matrícula de 128 alumnes entre 2n i 4t d’educació secundària obligatòria. Així doncs, fruit de la integració amb l’institut Hipàtia, el proper curs el centre oferirà des d’I3 fins a 4t d’ESO.


En l’acte de col·locació de la primera pedra, a banda dels parlaments oficials, el conseller, l’alcalde i alumnat de l’escola han omplert la càpsula del temps. Un recipient que es col·loca amb la primera pedra de l’edifici i que, en aquest cas, ha inclòs cartes de l’alumnat del centre i de l’Institut Hipàtia, una còpia de l’escrit realitzat pel centre de Miquel Martí i Pol, monedes de curs legal i portades dels diaris del dia.


La col·locació de la pedra s’ha fet en els terrenys on es construirà l’edifici, ubicat a l’espai de l’antic hort del centre. Els assistents també han pogut conèixer l’explicació tècnica de l’obra a càrrec dels arquitectes redactors del projecte.




10 de febrer de 2022




El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia