Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

Altres Acords del Govern

query_builder   14 setembre 2010 14:01

event_note Nota de premsa

Altres Acords del Govern

Subvenció a la Fundació La Roda d'Accions Culturals i del Lleure
El Govern ha aprovat una subvenció de 485.000 euros a la Fundació Privada La Roda d'Accions Culturals i del Lleure, per al desenvolupament de les seves activitats durant el 2010. Entre aquestes activitats destaquen "La Roda als Barris", un projecte d'integració sociocultural en els barris, a través d'espectacles familiars i tallers lúdics i formatius, i 20 espectacles familiars i 60 tallers i jocs, que giren entorn a la sensibilització cap a les persones amb discapacitats físiques, psíquiques i sensorials. Aquesta fundació és una entitat del tercer sector de l'àmbit cultural classificada com a fundació benèfica de tipus cultural. Té com a finalitat la promoció d'activitats culturals i de lleure arreu de Catalunya mitjançant espectacles educatius, formatius i d'oci vinculats al foment de les tradicions i la cultura popular.


Concessió definitiva de ràdio privada a la Seu d'Urgell
El Govern ha acordat atorgar a Ens de Comunicacions, SL, la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a la Seu d'Urgell.
Ens de Comunicacions, SL ja disposava des de 1991 de la concessió provisional d'una emissora de freqüència modulada. Després de l'aprovació del projecte tècnic de l'emissora i de la inspecció tècnica de les instal•lacions, el Govern ha procedit a l'atorgament definitiu de la concessió.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia