David Aaron López Martí s’ha incorporat avui com a nou director dels Serveis Territorials de Territori a la Catalunya Central.


Nascut a Manresa l’any 1968, David Aaron López Martí és arquitecte per la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC (1995), tècnic urbanista i màster professional en estudis territorials i urbanístics per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra i UPC (2003). També compta amb l’especialització en planificació i gestió de la mobilitat per l'Escola d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de la UPC (2013), i ha fet formació contínua en diverses matèries tècniques i jurídiques relacionades amb el territori i el medi ambient.


En l’àmbit laboral, López té experiència professional al servei de l'administració pública de Catalunya i de les Illes Balears, i és funcionari de carrera a l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages des de 1998.


En l’àmbit polític, va ser regidor de l'equip de govern a l’Ajuntament de Callús, entre 1995 i 2013, i alcalde d’aquest municipi entre 2003 i 2008. Actualment és regidor de l’equip de govern a l’Ajuntament de Manresa, des de 2019.

1  

Imatges

David Aaron López, juntament amb la delegada del Govern, Montse Barniol

David Aaron López, juntament amb la delegada del Govern, Montse Barniol 236995