Territori

mini

Aprovat el planejament per construir la ronda nord de la Portella, al Segrià

query_builder   15 febrer 2023 14:57

event_note Nota de premsa

Aprovat el planejament per construir la ronda nord de la Portella, al Segrià

  1. El nou vial permetrà evitar el pas de camions i maquinària agrícola pel centre del municipi i millorar la connexió de les diverses infraestructures viàries


Imatge
En vermell, traçat de la futura ronda nord de Portella.
{"name":"2023/02/15/09/08/1213bd24-b84b-41e9-ac69-226059ad0f10.jpg","author":"Territori","type":"0","location":"0","weight":555947}


La Comissió territorial d’urbanisme de Lleida ha aprovat definitivament avui el Pla especial que permetrà al municipi de la Portella, al Segrià, construir la ronda nord, de 500 metres de llarg, per evitar el pas de camions i tractors pel centre del municipi, així com per millorar la connexió entre les diverses infraestructures viàries de l’entorn.

L’Ajuntament impulsa la ronda nord amb la voluntat d’alleugerir les molèsties a la ciutadania, evitar accidents i millorar la seguretat al nucli urbà, on l’amplada dels seus carrers no suporta aquest tipus de trànsit pesant.

La ronda nord tindrà 500 metres de llargada, entre el camí de Roca Figuera i el camí del Cementiri. A més d’acollir el trànsit de camions, connectarà el camí del cementiri amb la cruïlla entre els camins que connecten Almenar i Alguaire. El nou traçat viari tindrà una amplada de 10 metres, amb dos carrils per sentit per a vehicles, altres dos per a bicicletes i un camí verd per a vianants.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 336039

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia