Incasòl

Parcel·lari del sector industrial Plans de la Tossa

L'INCASÒL exhaureix les parcel·les del sector industrial de Santa Margarida de Montbui

query_builder   15 febrer 2023 10:07

event_note Nota de premsa

L'INCASÒL exhaureix les parcel·les del sector industrial de Santa Margarida de Montbui

  1. L’INCASÒL afavoreix el creixement econòmic de l’Anoia amb la consolidació d’aquest sector

L’Institut Català del Sòl, INCASÒL, ha formalitzat la compravenda de la darrera parcel·la lliure del sector d’activitat econòmic Plans de la Tossa de Santa Margarida de Montbui, Anoia. Amb aquesta venda, l’INCASÒL exhaureix les seves parcel·les, i s’evidencia com el teixit empresarial de la comarca és actiu i emprenedor a l’hora de tirar endavant els seus projectes industrials.

L’última parcel·la venuda, la número 27, té una superfície de 889,48 m² sòl i l’ha adquirida l’empresa Testapunta S.L. per un import de 66.711 euros. Aquesta empresa, dedicada a la construcció, preveu fer una inversió de 400.000 € i generar 6 llocs de treball.

Sector consolidat

El sector Plans de la Tossa, és un sector d’activitat econòmica que s’ha anat consolidant durant aquests darrers anys. Empreses com Copasa, Novicuir, Distribucions Orpinell, Agile Capital, Cala Exter i Projectes Immobiliaris Estaràs, entre d’altres han adquirit parcel·les per desenvolupar els seus projectes empresarials impulsant així el creixement econòmic del municipi i diversificació del teixit industrial així com la creació d’un centenar de llocs de treball. Són empreses de sectors tan diferents com la cuireteria, la logística, l’alimentació, el paper i les arts gràfiques entre d’altres.

El desenvolupament dels Plans de la Tossa, urbanitzat i promogut per l’INCASÒL, ha facilitat la generació de sòl per activitat econòmica a preus assequible alhora que es potenciava el reequilibri territorial. La dinamització del sector s’ha realitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui i el suport de les entitats empresarials de la Unió d’Empresaris de l’Anoia.

Situat en un emplaçament estratègic, ben connectat amb la ronda sud d’Igualada que enllaça directament amb l’A-2 i pròxim als eixos A-7, C-16 a més de disposar d’una xarxa de transport públic ràpid i eficient.

1  

Imatges

Parcel·lari del sector industrial Plans de la Tossa

Parcel·lari del sector industrial Plans de la Tossa 819637

1  

Fitxers adjunts

NdP Santa Margarida de Montbui

NdP Santa Margarida de Montbui
PDF | 667171

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia