Mossos d'Esquadra

Ingressen a presó dos homes detinguts a Tarragona per cometre cinc atracaments a punta de pistola en establiments del centre de la ciutat

Ingressen a presó dos homes detinguts a Tarragona per cometre cinc atracaments a punta de pistola en establiments del centre de la ciutat

query_builder   19 febrer 2023 10:59

event_note Nota de premsa

Ingressen a presó dos homes detinguts a Tarragona per cometre cinc atracaments a punta de pistola en establiments del centre de la ciutat

· Els fets els van perpetrar durant el mes de gener i van utilitzar una arma de foc simulada per intimidar els treballadors

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir dimarts passat a aquesta ciutat dos homes de 19 i 22 anys, com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb violència i intimidació, dos d’ells en grau de temptativa, i un delicte contra la salut pública, en la seva modalitat de tràfic de drogues.

Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació el passat 18 de gener arran d’un atracament que va tenir lloc en una farmàcia del centre de Tarragona pels volts de les 20.00 hores. Un dels detinguts va entrar a l’establiment i va exhibir una arma de foc per robar la recaptació mentre que l’altre investigat estava fora vigilant l’entorn.

Així mateix, els dies 19 i 20 de gener, els atracadors van intentar robar en un estanc i en un supermercat del municipi, però no van completar l’acció com a conseqüència de l’accés de clients en ambdós establiments, motiu pel qual es van desplaçar fins una botiga pròxima on van consumar el quart dels robatoris.

En aquest cas van amenaçar un dels treballadors amb una arma de foc i van exigir-li la els diners de la caixa enregistradora.

El cinquè dels robatoris va tenir lloc el passat 30 de gener en un altre supermercat del centre de la ciutat i, en aquesta ocasió, també van utilitzar una arma de foc per intimidar la caixera i fer-se amb un altre botí.

Els investigadors van determinar que darrere dels cinc fets hi havia els mateixos lladres, ja que els patrons delictius eren similars com l’ús d’una arma de foc, establiments cèntrics, hores properes a l’hora de tancament i dos homes completament tapats per dificultar la seva identificació.

De la investigació es desprèn que els detinguts havien aprofitat el botí obtingut en els diferents atracaments per adquirir marihuana a l’engròs i distribuir-la al detall a consumidors que freqüentaven la zona centre de Tarragona.

Davant els diferents indicis incriminatoris, agents de la Unitat d’Investigació van detenir dimarts passat a Tarragona els autors implicats en els cinc robatoris durant el mes de gener i també se’ls va atribuir un delicte per tràfic de drogues.

Els arrestats, amb nombrosos antecedents policials, van passar divendres a disposició judicial i el jutge va decretar per ambdós el seu ingrés a presó.


Àrea de Comunicació

Tarragona, 19 de febrer de 2023

1  

Imatges

Imatge 1

Imatge 1 1506346

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia