1. El cap de l’Executiu ha assistit, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, a l’acte de lliurament dels premis Empresa de l’Any de El Periódico
El president Aragonès durant l'acte de lliurament dels premis Empresa de l'Any d'El Periódico
El president Aragonès durant l'acte de lliurament dels premis Empresa de l'Any d'El Periódico
{"name":"2023/02/21/12/53/a5b0b481-f819-4e99-bef8-b8325fc7e6a4.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":88880}

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha assistit aquest dimarts al vespre acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, a l’acte de lliurament dels Premis Empresa de l’any que atorga el diari El Periódico a la Llotja de Mar de Barcelona. Un acte en el qual el cap de l’Executiu ha reconegut la “resiliència” de l’economia catalana i ha fet apel·lat a l’autoestima davant dels “actius del país” i ha fet una crida a “pensar en gran”.

Si una característica defineix l’economia catalana és la resiliència basada en el talent dels treballadors i treballadores, a la capacitat emprenedora de les empreses i amb el compromís i voluntat transformadora de les institucions”, ha expressat el president Aragonès que ho ha exemplificat amb el creixement del producte interior del 5,5%, l’evolució de creació d’ocupació i el rècord de les exportacions catalanes.

Necessitem molta mésautoestima per reconèixer els actius que tenim per treure’n el màxim profit, aprofitar-ne el potencial i posar-lo al servei d’una prosperitat compartida que arribi a tothom”, ha dit el president que també ha reconegut els reptes que té el país.

En el transcurs de l’acte, celebrat a la Llotja de Mar de Barcelona i en el qual el president ha lliurat el Premi Empresa de l’Any a Puig, el cap de l’Executiu ha fet una crida a “mirar el futur amb tota l’ambició, pensant en gran” com fan empreses i empresaris reconeguts amb aquests guardons, a qui ha felicitat per la seva aportació a l’economia del país.

1  

Imatges

El  president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant l'acte de lliurament dels premis Empresa de l'Any de El Periódico.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant l'acte de lliurament dels premis Empresa de l'Any de El Periódico. 88880