Delegació a les Terres de l'Ebre

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Albert Salvadó Fernandez, i el director dels Serveis Territorials d'Interior, Joan Juan Aixa.

La temporada de bous 2022 a les Terres de l'Ebre recupera l'activitat prepandèmia

query_builder   22 febrer 2023 11:53

event_note Nota de premsa

La temporada de bous 2022 a les Terres de l'Ebre recupera l'activitat prepandèmia

  1. El Govern convoca una reunió institucional amb els actors implicats en les festes dels bous


El delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernandez, acompanyat del director dels Serveis Territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre, Joan Juan Aixa, ha valorat aquest dimarts les dades de la temporada de bous 2022, que ha recuperat l’activitat prepandèmia.


“Les Terres de l’Ebre tenim una tradició i tots els que hi intervenim un compromís de millora contínua, tant des del punt de vista del benestar animal com de la pròpia festa”, ha assegurat el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó Fernandez.


En total, la temporada passada, que es va iniciar per Sant Jordi a Aldover i va acabar amb les Festes de la Segregació de Camarles, es van autoritzar 190 dies i programar 469 espectacles, distribuïts en 49 festes celebrades a 27 municipis del Baix Ebre, Montsià i la Terra Alta. Al 2019, es van autoritzar 205 dies i programar 440 espectacles. El director dels Serveis Territorials d’Interior a les Terres de l’Ebre, Joan Juan Aixa, ha informat que s’han obert 13 expedients informatius, 9 per denuncia i 4 d’ofici. D'aquests expedients s’han derivat 3 expedients sancionadors.


El Govern a les Terres de l’Ebre convocarà en els propers dies una reunió institucional amb els representants municipals dels municipis que fan festes en bous, els representants de l’Agrupació de Penyes i Comissions i Taurines de les Terres de l’Ebre i els representants del Col·legi de Veterinaris de Tarragona per valorar la temporada 2022 i les previsions de la temporada 2023, que s’ha avançat i s’ha iniciat el cap de setmana passat a Godall. El municipi del Montsià ha programat festejos taurins en motiu de la celebració del Carnaval.21 febrer 2023

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia