Incasòl

Parcel·la 4. Sector Vinyes del Mig de Bell-lloc d¿Urgell

L'empresa Mario Pons, SL s'intal.la en una parcel·la del polígon industrial de Bell-lloc d'Urgell

query_builder   28 febrer 2023 09:33

event_note Nota de premsa

L'empresa Mario Pons, SL s'intal.la en una parcel·la del polígon industrial de Bell-lloc d'Urgell

  1. Dedicada a l’elaboració i comercialització d’oli d’oliva, l’empresa preveu invertir 2 M€ al sector Vinyes del Mig


L'Institut Català del Sòl, INCASÒL, i l’empresa Mario Pons, S.L han signat el contracte de compravenda de la parcel·la 4 del polígon industrial del sector Les Vinyes del Mig de Bell-lloc d’Urgell (Pla d’Urgell).

Aquest polígon forma part de la xarxa d’11 sectors d’activitat econòmica que l’INCASÒL està desenvolupant a les terres de Lleida. Són polígons situats estratègicament, competitius, connectats entre ells, amb diversitat d’usos i parcel·les per tal de poder atraure i donar resposta a tot tipus d’empresa que vulgui instal·lar-se a Catalunya. Amb aquests sectors L’INCASÒL vol potenciar l’activitat econòmica de les comarques lleidatanes i generar nous llocs de treball.

La parcel·la, de tipologia aïllada de 7.492,01m² de superfície, té un preu de venda de 464.504,62€. L’empresa Mario Pons, SL dedicada a l’elaboració i comercialització d’oli d’oliva preveu fer una inversió de 2M € i generar 6 llocs de treball.

Sector Vinyes del Mig

El sector Vinyes del Mig és un sector que s’ha anat consolidant durant aquests darrers anys. Un total dotze empreses han adquirit parcel·les per desenvolupar els seus projectes empresarials i la seva instal·lació suposarà la creació de l’entorn de 130 llocs de treball. Entre elles Teresa Carles Real Estate SLU, Payper SA, Bertaambiental SLU, Witon Investments SLU. En una propera fase, l’INCASÒL té previst comercialitzar 18 parcel·les més.

El polígon Vinyes del Mig té una bona connexió amb les principals xarxes de comunicació i amb ciutats veïnes com Lleida i Mollerussa, dos dels principals pols econòmics de les terres de Lleida. Està situat a només 13 quilòmetres de la ciutat de Lleida, l’estació del tren d’alta velocitat i l’aeroport de Lleida-Alguaire.1  

Imatges

Parcel·la 4. Sector Vinyes del Mig de Bell-lloc d¿Urgell

Parcel·la 4. Sector Vinyes del Mig de Bell-lloc d¿Urgell 440643

1  

Fitxers adjunts

NdP Venda a Bell-lloc d'Urgell

NdP Venda a Bell-lloc d'Urgell
PDF | 381657

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia