1. El cap de l’Executiu ha inaugurat la nova seu de T-Systems a Barcelona i ha agraït a l’empresa la seva “aposta continuada per Catalunya”, on va arribar fa gairebé 20 anys

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha afirmat aquesta tarda que “Catalunya és una autèntica terra d’oportunitats per al sector de les tecnologies digitals”. “I això explica que el sector de l’economia digital, any rere any, creixi a Catalunya amb noves inversions, nous projectes, noves empreses i més i millors treballadors i treballadores”, ha afegit.

El president i la consellera, durant la visita a les noves instal·lacions de T-Systems. Autor: Jordi Bedmar
El president i la consellera, durant la visita a les noves instal·lacions de T-Systems. Autor: Jordi Bedmar
{"name":"2023/02/28/18/12/c207edda-c521-4e13-8bcd-30c602191b82.jpeg","author":"Arnau Carbonell","type":"0","location":"0","weight":164517}

El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant l’acte d’inauguració de la nova seu a Barcelona de T-Systems, la filial de serveis digitals de Deutsche Telekom. Les oficines es troben a un edifici del districte 22@, del qual ocupen 7.500 m2.. Hi treballen més de 1.000 professionals en el desenvolupament de solucions d'IA, Big Data i Ciberseguretat, així com de serveis Cloud i infraestructura tecnològica, per impulsar la digitalització d'empreses i administració pública. A l’acte també ha assistit la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà.

Pere Aragonès ha expressat el seu agraïment a T-Systems per la seva “aposta continuada per Catalunya”, on l’empresa va arribar fa gairebé 20 anys. “Que empreses capdavanteres a nivell mundial com T-Systems apostin de manera continuada per Barcelona i Catalunya ens fa sentir orgullosos i reforça la confiança en tot el potencial que tenim com a país”, ha remarcat el president, qui també ha fet notar que “és la millor carta de recomanació que podem tenir per presentar-nos com un país per invertir”.

Durant l’acte d’inauguració, el president ha remarcat que “el Govern de la Generalitat actua com un autèntic estat emprenedor” i ho fa “invertint en formació de tots els treballadors, no només els del sector tecnològic, i invertint en recerca i innovació”. “Aquesta és una aposta estratègica que tenim com a país”, ha reblat.

Amb presència a més de 20 països, al voltant de 28.000 empleats i uns ingressos de 4.000 milions d'euros el 2021, T-Systems és un dels principals proveïdors mundials de serveis tecnològics ubicats a Europa. La companyia ofereix solucions i serveis tecnològics d'alt valor afegit per a empreses.

3  

Imatges

Salutació al CEO de T-Systems

Salutació al CEO de T-Systems 2725150

Visita a les instal·lacions

Visita a les instal·lacions 3735891

Parlament

Parlament 3058647