Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballen en l'incendi d'una indústria tèxtil de Sant Jaume de Llierca

query_builder   4 març 2023 17:34

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen en l'incendi d'una indústria tèxtil de Sant Jaume de Llierca


  1. Ara mateix, a la zona, treballen 23 dotacions terrestres,
  2. S’han atès 13 persones que han inhalat fum

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 16.20h en un incendi que afecta part d’una indústria tèxtil ubicada al polígon industrial Pla del Politger, de Sant Jaume de Llierca. La nau, dedicada al tractament de cotó, està compartimentada en diversos sectors, cosa que ha evitat que el front de foc s’hagi propagat a la resta de la construcció. El foc, per tant, afecta un d’aquests sectors i ja ha fet caure la coberta, en què hi ha una instal·lació de plaques solars. En aquests moments hi ha 23 dotacions terrestres. Hores d’ara el foc està a punt de ser estabilitzat.

Segons dades que ha facilitat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) als comandaments dels Bombers, s’han fet 13 atencions sanitàries, totes elles per fum. D’aquestes persones, sis han estat evacuades en estat lleu a l’Hospital Sant Jaume, d’Olot i la resta, donades d’alta in situ. Es tracta de personal de l’empresa, que estava treballant dins de la nau quan s’ha declarat l’incendi.

El Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) dels Bombers de la Generalitat també s’ha activat per recolzar l’actuació dels equips que treballen en l’extinció.

Cerdanyola del Vallès, 4 de març de 2023

17.34 hores

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia