Territori

Logo de l'Exprés.cat

Reforç al servei d'autobús entre Vilafranca del Penedès i Barcelona

query_builder   5 març 2023 11:45

event_note Nota de premsa

Reforç al servei d'autobús entre Vilafranca del Penedès i Barcelona  1. Hi haurà un vehicle addicional durant tota l’hora punta del matí
  2. L’impacte de les obres d’Adif hi ha fet augmentar el nombre de persones usuàries


El Departament de Territori reforçarà a partir de demà dilluns el servei de l’autobús Exprés.cat entre Vilafranca del Penedès i Barcelona, que ha patit un augment conjuntural de persones usuàries a causa de les obres del Corredor Mediterrani que Adif du a terme i que han provocat que Renfe hagi prestat el tram entre la capital de l’Alt Penedès i Sant Sadurní d’Anoia de l’R4 amb un servei substitutori d’autobusos.

El Departament i l’empresa La Hispano Igualadina mantenen un seguiment constant de les conseqüències sobre el servei de les obres que afecten aquest corredor i que es van iniciar ja fa uns mesos i, en diverses ocasions, han dut a terme reforços puntuals. En aquest cas, s’habilitarà, des de demà dilluns mateix, un vehicle addicional que s’activarà, des de l’estació de Vilafranca, quan sigui necessari durant l’hora punta del matí. Aquesta línia ofereix, entre setmana i fora de l’agost, vuit serveis cap a Barcelona entre dos quarts de set i les 9 del matí. El seguiment que du a terme el Departament ha detectat un augment de persones usuàries majoritàriament en aquesta franja horària.

Com fa en altres corredors de l’Exprés.cat en què també coincideixen obres d’Adif, Territori mantindrà el monitoratge constant del que uneix Vilafranca del Penedès i Barcelona per si és necessari prendre més mesures addicionals.

Mobilitat
Transport públic
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia