Salut

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona és pionera en la instauració d'un Comitè de Direcció d'Infermeria

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona crea el primer Comitè de Direcció d'Infermeria

query_builder   8 març 2023 17:00

event_note Nota de premsa

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona crea el primer Comitè de Direcció d'Infermeria

  1. Es reunirà mensualment amb la finalitat d'implicar aquesta àrea assistencial en els processos i projectes del territori
  2. Totes les direccions d'Infermeria dels proveïdors de la Regió compten amb representació dins la nova taula de debat i treball


La Regió Sanitària del Camp de Tarragona és pionera en la instauració d'un Comitè de Direcció d'Infermeria{"name":"2023/03/08/17/11/71d52985-340b-4c86-827e-9492ae6374be.jpg","author":"Salut","type":"0","location":"0","weight":1563874}


La Regió Sanitària del Camp de Tarragona és pionera en la instauració d'un Comitè de Direcció d'Infermeria. Neix enguany amb l'objectiu d'informar aquest àmbit assistencial de les línies estratègiques del Departament de Salut i d'incloure'l de manera directa en el desenvolupament de projectes al territori.

Creat l’actual trimestre, la meta del Comitè és implicar les direccions d'Infermeria en tots els processos i projectes de la Regió Sanitària. Així, se les té informades de primera mà de les línies estratègiques del Departament de Salut. També serveix per escoltar les problemàtiques derivades de cadascuna de les direccions.

Des de les gerències i les direccions assistencials ja es traslladen moltes d'aquestes inquietuds, però escoltar-les de primera mà i en primera persona per part de qui conviu diàriament amb les infermeres i infermers és cabdal per definir una estratègia de treball i creixement comuna, compartida i molt més oberta.

Es respon així a una antiga reivindicació d'Infermeria: tenir l'oportunitat de rebre la informació i dir la seva de tot allò que afecta la Regió Sanitària. Per aquest motiu, des de la mateixa gerència s'insta les direccions a fomentar la participació directa d'ara endavant.

La gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona, Imma Grau, que és diplomada en Infermeria i antiga directora d'Infermeria i Serveis Assistencials de l'Hospital Sant Joan de Reus, es mostra orgullosa per la rebuda de la idea: "és molt positiva i hem percebut l'agraïment de les direccions arran de les convocatòries mensuals. Serviran no tan sols per entendre què fem a la Regió sinó també per implicar els seus professionals en els projectes que perfilem per al futur. Ells i elles han de sentir que disposen del nostre suport".

Totes les direccions d'Infermeria dels proveïdors del territori compten amb representació dins el Comitè, que preveu reunir-se de nou durant el mes d'abril. Les trobades també són útils per explicar el funcionament de cadascuna de les àrees internes de la mateixa Regió Sanitària del Camp de Tarragona.

2  

Imatges

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona és pionera en la instauració d'un Comitè de Direcció d'Infermeria

La Regió Sanitària del Camp de Tarragona és pionera en la instauració d'un Comitè de Direcció d'Infermeria 1563874

Fotografia 2, del Comitè de Direcció d'Infermeria.

Fotografia 2, del Comitè de Direcció d'Infermeria. 1274348

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia